SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Bortprioriterade

Publicerad 2016-05-22 22:48:57 i Vardagen,

Hej min bortprioriterade blogg och alla hängivna läsare, ber om ursäkt för bristen på inlägg men har helt enkelt glömt bort det!
Här kommer en liten uppdatering med några bilder från senaste dagarna!Min stora kille på väg till skolan i fredags morse, nu är det bara dagar kvar tills han fyller sju år! ♥Som alltid på fredagar var vi till öppet hus på Hjortensbergskyrkan!Efter Hjortens så gick vi och hämtade Love, Sophia, Hilly och Vilhelm följde med och efteråt gick vi och invigde nya lekparken mellan badhuset och Träffens lekpark. Högsta betyg från kidsen som hade jätte roligt!Badhuset som snart är klart, det blir så fint! De håller på att göra klart lekplatsen därnere och såg att de höll på nu helgen med med det blåa som syns närmast huset på bilden. På söndag öppar de ute så räknar med premiär veckan efter där och själva badhuset öppnar i september, längtar!


Igår, lördag, gick vi till vindskyddet i Ekensberg och grillade korv med Sofie, Rufus, Liw, Ellie och Loves kompis Oliwer. Mysigt värre och hängde där några timmar och lekte. Solen sken, barnen brände sig på nässlor, klättrade på stenar och lekte alla möjliga lekar medan jag grillade mariekex och gick en liten vandring med Saga som var så nöjd över att få traska runt bland stenar och gräs. 

Idag har vi varit hos Josefin, Chrille och Elias och lekte ett par timmar, lekt ute och jag har röjt massa timmar nere i förrådet som var extremt välbehövligt och roligt! 
Nu ska vi ladda inför en ny vecka, en födelsedagsvecka med kalas hela helgen. 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela