SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Äntligen kom smset och Hjortensbergskyrkan

Publicerad 2016-01-29 23:06:31 i Vardagen,Fick äntligen ett positivt sms från fsk imorse att de godkänt min sjukskrivning (som jag haft i fyra månader, mycket strul på vägen) så firade med att ta en selfie på väg hem efter att ha lämnat storebror i skolan. Saga var inte med på det tåget, otroligt inte road, hahaha! Sen tog vi det lugnt en stund, Freja pyjamasmyste i soffan fram tills det var dags att gå. Som varje fredag numera gick vi över vägen till Hjortensbergskyrkan, det är enda gången Saga går hela vägen utan att vända hela tiden, haha. Detta var förövrigt första gången hon höll i två samtidigt, annars har hon bara velat hålla en i handen men nu så gick det fint att hålla i både mig och Freja. ♥Tjejerna avslutade med att måla en stor teckning tillsammans!

 
Saga somnade i selen på vägen till skolan, hade henne på magen så när vi kom hem knäppte jag upp och satt kvar i soffan med henne. Hon sov säkert tre kvart till, så mysigt!

Lite humor att förra inlägget så åkte vi skridskor, det var kallt och vi hade tjocka vinterkläder på oss. Det tog ungefär två dygn för all snö att försvinna, ytterligare ett för isen och ett till för att allt vatten skulle hinna rinna undan. Idag var det gympaskor, tunn jacka, ingen mössa, Freja hade uppknäppt jacka, bara leggins och inga vantar (det var skönt ute på fm, skitvädret kom senare) (plus att hon skulle gå utan ytterkläder jämt, det är ett evigt tjat att få på henne kläder så fort det är sånt här mittimellanväder). Kontraster! Mystiskt väder helt klart.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela