SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Inte en vanlig torsdag utan min mammas födelsedag!

Publicerad 2016-02-18 23:17:00 i Vardagen,Sagas nya bus är att hon håller i räcker när vi går upp och ner, hon tar tag och håller fast så jag rycks bakåt och får stanna till. Hon tycker det är skitkul, haha!Efter vi lämnat storasyskonen gick vi hem och byggde torn, pusslade och badade i nästan 1,5 timme. Sen sov Saga middag och jag roade mig med att titta på¨tv och ta selfies.Och åt en hel rund knäckekaka eller vad man säger? Så sjukt gött!
Och jaa, det blev äckligt tjocka skivor med leverpastej men det var det sista och hade bara en vanlig bordskniv, sorry för det i närbild. Haha!Sen hämtade vi de stora igen, Saga har lärt sig posa från sin mamma. Haha!Jag klickade hem min första parfym jag någonsin ägt häromdagen, hämtade den idag. Har aldrig ens tänkt tanken på att köpa eller använda parfym förr och lär antaligen inte ha den nu heller men ändå. Testade den hos Jessica för några veckor sen och den luktade jättegott!
Gillar att den heter hashtag, socialnördig som jag är. #jätteroligtSaga dammsög köket medan jag fixade med middagen, teamwork!

 
Nära alla små hade somnat åt jag lite naturgodis, gött!

Idag är det en extra speciell dag så min kära mamma fyller år!
Hipp, hipp hurra älskade mamma på din födelsedag. ♥
Älskar dig!
Puss ♥

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2016-02-19 05:35:38

ni verkar ha haft en bra dag

Svar: Det hade vi :)
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela