SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

En social lördag

Publicerad 2016-02-27 23:17:11 i Vardagen,Var ute och gick igår, Rickard sa att det fanns en gångtunnel under motorvägen om man går uppåt förbi där man åker till till Ekensbergs stuga om någon fattar. Tvivlade ett tag på om han hade rätt men joo då, en smal gångtunnel fanns det. Det är ett stort, rött plank mot motorvägen ifall någon känner igen det.
Onödiga bilder men tyckte det var lite roligt, har aldrig gått där förr.Underbart väder ute idag, jag och kidsen var ute och lekte ett bra tag i solskenet!

 
När vi kom in gjorde jag lunch sen kom Towa och Oliwer och barnen stängde in sig i varsitt rum och lekte med lego, tjejerna för sig och killarna för sig. Jag behövde städa så satte på Frost till Saga och när jag tittade en stund senare hade hon somnat i soffan. Hon sov där säkert en timme, lilla hjärtat! 
Jag hann städa och plocka överallt medan de stora lekte och lilla sov vilket var skönt för mamma, Josefin, Chrille och Elias kom och fika på eftermiddagen!

Var och handlade lite fort och tog sen med mig barnen och gick till David, Liw och Ellie för att kolla på medlodifestivalen där. Vi åt varma mackor, godis och det var kaos som vanligt, haha. Men trevligt! Vandrade hemåt vid nio-tiden då Saga inte orkade mer, hon somnade i selen när vi var hemma. Såg på henne att hon ville somna där så lät henne sitta kvar, mysigt! ♥
Läste varsin bok för de stora innan de somnade, ska också lägga mig för är toktrött. Kollar på Rock of Ages för säkert femte gången men tror inte jag orkar kolla klart.

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2016-02-28 05:51:23

vilken härlig dag hoppas att jag orkar ta mig ut en sväng idag

Svar: Hoppas du orkar det! ❤
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela