SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Bildbomb från dagen!

Publicerad 2015-07-31 23:17:55 i Vardagen,

 
Massa, massa bilder från eftermiddagen nere på stan! Det är Nyköpings festdagar nu vilket betyder knallar, det kryllar av människor överallt och stoort tivoli med massa karuseller och attraktioner är här. De enda två dagarna på året alla är ute och rör på sig!
Vi mötte jätte många vi kände de timmarna vi var nere, kul att prata med folk man inte så ofta ser. Vi gick ner med Sofie, Liw och Ellie, tjejerna åkte karuseller men Love gillar det inte. Han har inte åkt något på flera år men Freja älskar det. Efter två olika karuseller, eller ja ena var ett tåg, så gick vi en sväng på stan. Fika på Birgers då Saga behövde äta något och gick i några affärer. Saga gick själv på stan för första gången, eller hon höll i min hand men hon var på marken och inte i vagn eller sele och hon var så galet nöjd och lycklig. Det var inga folk direkt på Åhlens så hon fick härja fritt på leksaksavdelningen, plockade med små påsar och hade sig. Lycklig tjej. ♥

På vägen hem åkte Love och Freja en superhög rutchkana och åkte kana i en stor dinosuarie. Har sällan sett de så lyckliga, så värt de 35 spänn en biljett kostar! 
De strålade av glädje varje gång de kom nedfarandes men efter fem minuter på den höga kanan och fem minuter i dinosuarien var de heelt slut efter att ha sprungit uppför så de var helt nöjda med att avsluta där. Svettiga men nöjda. 
Toksöta var dom! ♥
Vi hade förresten toapaus på bibblan, var tydligen tvungen att ta en selfie men ville mest visa upp mitt nya fina fodral till mobilen. Ska ta en bättre bild på det!

Nu har jag och Rickard kollade på ungefär den sämsta filmen ever, Home Sweet Hell hette den och den var så otroligt genomusel. Bra skådespelare dock men låt inte det lura er, Rickard sa att det var en romantisk komedi men han hade så inihelvete fel för det var allt förutom det. Nej fy fan, se den inte!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela