SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Lite allt möjligt

Publicerad 2015-01-29 23:04:10 i Vardagen,


Två vakna tjejer häromkvällen/natten. Saga vaknade först och en stund senare storasyrran så runt midnatt hade dom lekfest, haha. Rickard sov i Frejas säng längst ner (hon sover uppe i våningssängen) och tjejerna i vår säng med mig, mys! ♥


Igår så var jag, Saga, Josefin och Elias nere på stan och reashoppade, såå roligt. Shoppade mest och billigast på Åhlens, 70%. ÄLSKA rea! Haha.
Vi lunchade på Birgers, jag ville ha en räkmacka och ville inte dela med mig så Saga fick en egen lunch. Så himla roligt att jag köper egen lunch åt min 8,5 månaders bebis, haha. 
Hon åt glatt mer än hälften, lite var kvar på tallriken och resten på golvet, men förvarnade innan att det kommer bli stökigt under hennes plats, haha. 

Var på vattengympa igår kväll med Sophia på Aktiv Aqua, dom hade öppet hus vecka så var gratis. Aqua Pilates var det och det var, nja intressant. Inte min grej riktigt, är inte mycket för att stå och hålla balansen i vattnet, hitta lugnet och göra rörelser hela tiden för att hålla ett flöde. Nä! Men kul att testa och gillar gratis, haha!
Men Sophia var duktig, höll balansen och allt sånt!

Idag har jag haft pms-utbrott, babysimmat med en bebis som blir så jäääävla sur så fort hon inte håller i en leksak, helt galet! Satte på henne armpuffar och shit, trodde aldrig hon skulle förlåta mig för att hon inte nådde munnen med leksaken.. Haha. Efteråt så följde Sophia, Noah, Hilly och Vilhelm med oss hem och lekte! 
Har haft tvättstuga på kvällen och efter att ha tittat på Ninja Warrior så somnade jag i soffan till En clown till kaffet, fick jag aldrig se hur Ulla Skoogs och Johan Ulvesons show blev, typiskt. 

Ajja, ska lägga mig nu! 
Imorgon blir det öppna en stund innan jag går och jobbar mitt sista pass innan jag går på mammaledighet! Igen! Inte alla som går på mammaledighet två gånger inom loppet av 8,5 månad för samma bebis, haha. 
Var mammaledig fyra månader, har jobbat fyra och ska vara hemma till sista september nu.
Fast inte helt hemma såklart, ska jobba lite extra! Är inte en hemmamamma på det sättet direkt. Trivs bäst i lagom dos av allt! 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela