SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Älskade älsklingar

Publicerad 2015-08-31 22:59:14 i Vardagen,När Love var i skolan och Saga sov middag hade jag och Freja lite egentid, vi var nere i tvättstugan och sen ute och lekte en stund. På väg in igen sa Freja att det är så bra när det först vara är hon och pappa (jag var iväg en stund på fm) och sen bara hon och mamma, att det var så mysigt. Älskade Freja! ♥
Här målar vi saker som Rickard inte fick se, han skulle gissa sen vad vi gjort. Min älskade stora pojke som äter ett äpple sittandes bland smutstvätten i badrummet efter att ha badet med Freja i säkert en timme, kan inte bli mer naturligt och vardag än så.
Älskar, älskar, älskar! Freja åt också ett äpple innan de gick och la sig!

 
Saga igår, hon testade en fleecetröja jag köpte förra vinter och sen ville hon inte ta av sig den, visst är den fin? På tal om vinter så klickade jag nyss hem fodrade regnkläder åt barnen, fy fan vad dyrt det är men det är det värt då vi blev i ett slask-land!

Annars så kollar jag på första programmet och FY FAN så vidrigt det är. Enbart anspelningar på sex, snusk, perverst och ytligt beteende. Lite chockad över hur grovt och ytligt det är, har inte sett det förut mer än några avsnitt förra säsongen närmare slutet. Jisses!
Hoppas för min egen skull att jag inte kommer kolla mer, tyvärr är jag nog inte så smart utan mer upphetsad för allt drama. Usch vad jag hatar mig själv för det! 

Rickard jobbar inatt och ingen av barnen ligger i min säng. K.A.T.A.S.T.R.O.F. 
Då alla varit lite hostiga och förkylda och Saga vaknat en del på nätterna och tidigt på morgonen men åh, ångrar mig redan. Jäkla ungar som så lätt skuttade in till deras egna sänger och inte till min, haha.
Det innebär ju att jag nu måste gå och lägga mig själv, så himla okul..
Jaja, det blir nog bra. Hänga tvätt och sen sova!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela