SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Provet

Publicerad 2014-10-25 23:36:59 i


Obligatorisk påentoalettpåcampus-bilden, fast den blev lite märkligt. Konstigt ljus eller något för mina läppar ser aningens missfärgade ut, haha. 

Högskoleprovet är avklarat, det är faktiskt jätte roligt och fick betydligt bättre än jag trodde! Har inte pluggat på något alls innan utan gjorde detta som ett förprov inför vårens prov. Men detta gick oväntat bra och var mycket lättare än jag förväntade mig! Alltid trevligt att se att man är lite smartare än man trodde, haha. Plugga på matte så lär det gå ännu värre i vår, heja mig! 
Fick dessutom chansen att umgås med två tjejer som jag inte sett på jätte länge, Emma och Karin, vi åt lunch ihop och sågs på rasten och efteråt. Jätte trevligt! 

Kom hem till sjukstugan igen sen, lilla Freja mår fortfarande dåligt och Saga är förkyld igen. När barnen somnat tittade jag på Dracula då jag ska skriva ett arbete om det imorgon men efter nattens brist på sömn med sjuka småtjejer så somnade jag.. Piggade på mig när Freja ropade och har hängt tvätt och diskat flaskor innan jag nu ska lägga mig i sängen. 
Ibland undrar jag var all energi kommer ifrån ändå, det måste vara min superkraft.. Haha. 

//Johanna 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela