SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Sju år av kärlek

Publicerad 2014-03-30 23:55:51 i Kärlek ♥, Vardagen,


Idag har jag och min Rickard varit tillsammans i sju år! 
Tänk att jag bara var 19 och bodde hemma hos mamma när vi träffades och blev ett par. Så ung jag var, idag är jag 26 år och en helt annan människa än jag var då. 
Detta året har varit upp och ner med höga berg och djupa dalar, mest från min sida. Och det som händer med mig överförs i viss del till vårt förhållande eftersom jag utgör hälften utav det. Om ni hänger med i det svamlet.
Allt jag tänkte skriva lät så jävla dumt så skiter i det. Men likväl som det krävs två att dansa tango krävs det två som bryr sig om och vårdar ett förhållande för att det ska fungera lyckligt med ett "leva lyckliga i alla våra dagar" slut. 


Efter en bergodalbane-liknande vår för min del så blev sommaren den bästa och lyckligaste någonsin. 
Allt, precis allt, var så jäkla bra! ♥
Sommaren avslutades med att vi fick gravid på testet och vår resa mot vårat tredje barn började. En resa som kom att bli otroligt jobbigt, lång och påfrestande. Jag har mått otroligt dåligt och är inte riktigt i mål än med mitt mående även om det är bättre, det har såklart gått ut över resten av familjen men den senaste tiden har vårat förhållande vuxit och känns starkare än på väldigt länge! 

Ibland behöver man inse att allt inte är perfekt, att allt inte vara en dans på rosor och man ska tvivla lite för att sen kunna inse hur mycket man faktiskt älskar sin partner.
För jag älskar dig Rickard av hela mitt hjärta och jag vill aldrig vara utan dig! ♥

Snart är vi en familj på fem, jag får fyra att älska över allt annat som jag skulle göra vadsomhelst för. ♥

Dessutom fyller Rickard år idag, i sju minuter till i alla fall. Hela 32 år blir min gamle karl, haha.
Han fick presenter imorse innan han åkte iväg till Sthlm för att inte komma hem förrän på fredag igen. Vi saknar redan ihjäl oss, har aldrig varit utan honom så länge. :(
Kan visa vad han fick imorgon, nördigt var det i alla fall, haha.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela