SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Öppna, städa och besök

Publicerad 2014-06-30 23:48:49 i Vardagen,


Idag tog vi bussen ner till öppna, det såg ut att bli så trist väder så hade ingen lust att gå.
Väl där mötte vi upp Malin med söta Wegas och vår andra familj Sophia, Tomas med kids. Efter två¨timmars lek, fika och sång var det dags att packa ihop oss och gå hemåt.
Vi gick hem trots att det duggade lite, var tvungen att gå förbi affären och det var väldigt skönt ute. Men kyligt för vi hade ändå fleecetröjor på oss, märklig brist på sommar!

Kände mig cool som gick med en bebis på magen, ryggsäck med varor på ryggen och en unge i båda händerna. Värsta kick-as mama liksom, hihi. 
Finaste ungarna i världen är det dessutom och jag är så stolt över dom och över mig själv som har gjort dom, uppfostrat dom och jag älskar dom så otroligt mycket! ♥

Vi gick hem och städade, eller jag städade, Saga sov vidare i sjalen och dom stora roade sig själva med allt utom att städa, haha. Rickard slutade 16 så när han kom hem åt vi och sen kom Emil och Isabelle och hälsade på. Jätte roligt och dom hade med sig marängsvisch, så sjukt gott och jag gick upp minst tio kilo av att bara titta på allt i tallriken.. Haha.

Borde som vanligt lagt mig för flera timmar sen men nä, så blev det inte. Vet inte ritkigt vad som höll mig uppe nu men antagligen var det oviktigt, haha.
Men nu är det sovdags!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela