SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Dagen började dåligt men slutade bra!

Publicerad 2014-04-30 23:50:52 i Vardagen,Ett preggo på språng, vecka 36+1.


Magen innan jag var på språng! Lite lustigt att den ser stor ut utan kläder men liten med, kläder lurar än!


På morgonen känns magen jätte liten, denna är tagen igår! Hon måste ligga långt ner eller kura ihop sig därinne men när jag ligger ner är magen inte så kaxig! Måste leta upp bilder och fått från de förra graviditeterna och jämföra, hade sf-mått 31 förra veckan vilket enligt kurvan ligger under normala men det säger egentligen inte ett skit.

Tillbringade fm i sängen med tens-apparaten då jag hade gräsligt ont i ryggen. Ryckte upp mig precis i tid för att åka iväg till kuratorn. När jag skulle hem därifrån och väntade på bussen ringde mamma som åkte förbi och sa att jag inte skulle gå på så åkte med henne. Hängde med och skulle handla när min moster och morbror ringde och var i närheten (de bor i jagvetmycketvälmenminnsintejustnu, nära gamleby? Hm ger upp, ligger i Småland tror jag. Eller fan, har ingen aning men vet hur det ser ut, haha). Hursomhelst så fikade vi på city gross och det var jätte roligt att träffa dom!

Träffade min Emilie på Rusta sen, vi pratar hela tiden men har inte setts på väldigt länge. Min fina, höggravida vän! Tänk att två av mina bästa vänner ska ha bebis nu i maj dom med, maj är vår månad och den börjar om tio minuter! Lycka! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela