SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

En jävla rubrik

Publicerad 2013-11-29 23:33:54 i Vardagen,

Jag förstår inte folk som lägger-is bakom allt och det VÄRSTA är folk som säger föris. Kräks lite då. Orkar man inte säga förskola kan man väl iaf säga dagis? Usch! 
Stör mig också på alla som blir hysteriska över alla nya rön som kommer hela tiden, som nu att vi kommer dö av all fosfor i maten. Förut var det något med stekt mat, minns inte vad ämnet hette. Men allvarligt, alla ska vi dö och ska man hålla på att förfasa sig över allt vi äter kan man lika gärna lägga sig och dö tvärt. Det finns större problem än så, så många som svälter till döds och vi gnäller på lite skit i vår mat. Patetiskt! 
Fast vet ni vad det som får mig otroligt upprörd varje gång jag tänker på det? Har ni någon aning om hur mycket pengar som läggs ner på att göra spel? Tv-spel alltså. Ofantliga summor på varje spel, spel som går ut på att man ska skjuta ihjäl varandra. Istället för att lägga dessa miljarder på vettiga saker, typ bekämpa svält, rädda flyktingar, utrota alla tjuvjägare och regnskogsskövlare och rädda vår planet från undergång så sätter man alltså folk i arbete framför skärmar så de kan skapa gubbar med gevär som mördar andra gubbar. Fantastiskt. Det är fan inte mer än rätt att denna jord kommer gå under så korkade som vi är!

Det var allt för hormonstinna mig, god natt! 
Åh förresten när jag ändå håller på, sluta dela allt jävla skit på Facebook, skicka idiotiska spelförfrågningar eller uppdatera var sjätte sekund. Ingen. Bryr. Sig!

--- Tillägg lite senare

Och en sak till, de som tar hål i öronen på sina småbarn/bebisar förstår jag mig inte heller på. Tycker ärligt att det är vidrigt! Låt dom välja själva istället för att skjuta hål i öronen på en försvarslös bebis, dessutom ser det sjukt ut med bebisar med stora pärlor i öronen. Inte okey!! 
Tycker även det är märkligt med de som hänger halsband runt sina bebisars halsar och låter de växa upp med det. Är de inte rädda att kedjan ska fastna och göra illa barnen? Mystiskt. 

Finns mycket som är mystiskt, korkat och rent galet i denna värld. Har många åsikter, tyckande och tänkande men skriver det aldrig, varför vet jag inte men jag är en som iaktar och uppmärksammar, inte sprider mina åsikter vidare. Förutom när jag är hormonell och irriterad, som nu. 

Kan avsluta med att säga att jag hatar folk som kommer med äckliga, rasistiska smygkommentarer. Fan, var öppet rasist och stå för vad du tycker istället för att tönta och smyga fram det. Blir så irriterad. Och röster ni på SD så behöver ni inte klicka in här längre. Jag älskar definitivt inte alla men alla är lika värda och ärligt talat skulle inte vårt samhälle vara ett skit utan alla människor från olika kulturer och all mångfald. Speciellt inte då framförallt dagens unga är lata och inte vill ha vilket jobb som helst (vilket också gör mig jävligt irriterad) så då är det en jävla tur att vi har alla slags människor runt oss som kan och vill jobba. 
Och all skit tidningarna skriver så fort någon mörkhyad gjort något olagligt; om det skulle skrivas varje gång någon "svensk" gjorde detsamma skulle tidningarna vara decimeter-tjocka. Tidningarna är duktiga på skeva och vridna syner!
Vi skulle bara vara ett avlångt land utan några invånare utan invandring. Så det så! Alla andra kan hålla käften. 

Nu ska jag sluta och gå och lägga mig, fast Rickard vill inte prata med mig just nu. Han tycker vi ska prata igen när graviditeten är över, förstår inte vad han menar..,

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2013-11-30 07:24:30

HaHa dessa hormoner men nu fick du ur dig lite
i varje fall så nu kanske ni kan prata lite för ni kan ju inte låta bli ända till graviditeten är över

Svar: Haha nä det blir svårt att hålla tyst så länge. ;)
Johanna

Postat av: Sophia

Publicerad 2013-11-30 09:44:10

Men vad slutar dag-IS på då?

Det finns mycket att vara irriterad och arg på. Men varför fokusera på det, det gör ingen nytta om du är arg och sur på något sånt du skriver om.

Lägg din energi och ditt fokus på att göra just din vardag och dina val till det bästa! Finns det människor omkring dig som stör med åsikter och handlingar, berätta om dina tankar och låt dem sen avgöra vad som är viktigt.

Puss

Svar: Fast dagis är ett "normalt" ord och inte ett otroligt påhittat som föris är.

Jag brukar inte fokusera och ständigt irritera mig på det jag skrev om, bara när jag är på extra dåligt humör. Och skriva gör livet lite lättare och så även med humöret.

Eller när Rickard visar nya spel, blir irriterad varje gång.

Puss
Johanna

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-11-30 22:01:24

Intressant läsning. Tackar jag för:-) även om jag ibland delar på fb men det står jag för då det har med djurens rätt att göra och gillar man inte det får man blocka ;-) och jag tror d är bra skriva ur sig å bra ställe blir blogg/dagbok/krönika.. Kör på! Och allt med jordens resursslöseri och förstörelse borde du jobba för, vore d bästa!:) puss

Svar: Ja men du delar vettiga saker, vissa går crazy och delar än det andra och än det sjuttioelfte meningslösa länkarna. :) Livet känns alltid lite bättre när man skrivit av sig, så även efter denna urladdning, haha. Jag är sämst på att bry mig om de små sakerna som egentligen gör det stora hela utan måste gå rakt på det stora, får tänka om lite där.. Men irriterad blir man lätt. : Puss
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela