SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Underbar kväll

Publicerad 2013-05-31 23:30:06 i Vardagen,


Jag och barnen gick ut efter middagen, barnen hade med sig sina dockvagnar. Loves docka heter Arvid Bebis. Arvid efter bästa kompisens lillebror och han är nog med att efternamnet är Bebis, haha. Han hade med sig Arvid överallt så han fick testa på. Arvid fick sitta i hans knä medan han gungade och han höll i honom ordentligt så att han inte ramlade av och var tvungen att åka ambulans.. 

Hade köpt lite godis tills ikväll, lite extramys då jag jobbar imorgon kväll så det hade vi med ut. Satt i sandlådan barfota, i kortärmad och njöt i solen medan vi lekte och åt godis.
Hur perfekt som helst, bästa kvällen på väldigt, väldigt länge!

Vi var ute i 2,5 timme innan det blev dags att dra sig inåt, sommarkvällar är nog en av mina topp10 på listan för härliga saker. Det är varmt, lugnt och en speciell känsla som är svår att förklara. Både jag och barnen hade en underbar kväll, det är en sak som är säker!
Vi avslutade med att hoppa från sandlådekanten, om och om igen. Jag hade hoppat med dom typ 100 gånger innan jag gav upp och fotade dom istället, hahah.

Kidsen somnade sent och efteråt så gav jag mig ut på en springtur. Alltid lika skönt att få springa av sig, gick lättsomenplätt i början och tunga ben som plötsligt kom ihåg att dom tränat igår kväll och därför var slut mot slutet. Men det gick skapligt ändå och avslutade hemma med plank-tabata med 8*20 sek. 
Klockan rusar på och är ju jätte mycket men ska snabbduscha innan sängen hägrar, på återskrivande imorgon!

(Om någonting ser konstigt ut eller det är upprepning av ord är det för att jag lyssnat på musik medan jag skrivit. Kan inte göra det samtidigt för tappar koncentrationen men orkar inte stänga av.. Haha).

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela