SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Frejas namngivning

Publicerad 2012-03-31 22:34:02 i ♥ Freja ♥,

Idag har vi haft namngivning för Freja, typiskt nog fick hon feber inatt men hon mådde ändå skapligt imorse. Hon var jätte duktig trots att hon inte mådde bra, var inte ledsen och skrek inte utan höll humöret uppe trots mycket folk och rörelse omkring henne. När de flesta gått så somnade hon på mig en liten stund och när vi kom hem så somnade hon sittandes i min famn, lilla hjärtat. 
Jag är kass på att planera och en tidsoptimist så att göra allt klart i tid är inte riktigt min grej.. Men nästan allt blev fixat och klart, det jag sa inför alla var väl inte helt genomtänkt då jag skrev det imorse men vafan, det gick det med. 
Det var jätte trevligt att träffa och prata med alla, tårtan som Råby Trivsel har gjort var jätte god och resten av fikat som svärmor/farmor har bakat var lika gott som alltid och presenterna (och korten) som Freja fick var hur fina och bra som helst! 
Freja fick god hjälp att öppna presenterna av Love, Lilja och Noah som inte ville missa tillfället att öppna massa presenter, såklart. Men de var en fena på det och turades om att öppna, jag tackar för det så jag slapp vara i centrum, haha. 

♥ ♥ 
Stort tack till alla som kom och gjorde Frejas dag till en dag att minnas! 
Extra stort tack till mamma och svärmor som hjälpte till att fixa i köket, utan er hade det gått åt skogen.
♥ ♥ 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela