SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Konstiga saker händer när man inte är hemma..

Publicerad 2010-07-31 22:52:07 i Vardagen,

Jobbade 7-16 idag, extra då det är jäkligt ont om vikarier. När jag kom hem vid 16,30-tiden så möts jag av den mest chockerande synen, Rickard städar och Love är strålande glad.
Visade sej att Love varit ett glatt barn hela dagen och att Rickard hade städa och plockat undan i nästan hela lägenheten.. Så min undran var såklart vart mina pojkarna hade gömt sej, får någon måste ju ha bytt ut mitt barn och sambo mot några okända varelser.. ;) haha.

Men konstigheterna fortsatte, upptäckte mer och mer som Rickard pysslat med. Måste säga att köket är riktigt fint nu och hela annorlunda! 
Vi hade så mycket skit stående på bänkarna men inte nu, nu är det öppet och ser fram emot att baka nu när det finns plats att bereda ut sej! :D 
Love fortsatte att vara ett mönsterbarn hela kvällen, i vanliga fall brukar han sätta igång och skrika efter 18 och hålla på hela kvällen men inte ikväll. La honom strax innan 21, han somnade väl 21,15 ungefär och då hade han inte skrikit på hela kvällen utan bara suttit still eller promenerat runt helt nöjd.

Herregud, hoppas allt detta håller i sej. ;) 

Lite nytta gjorde jag med, dammsög och ska imorgon städa badrummet och diska. Orkade inte det ikväll och ville inte förstöra friden som rådde. 
Får se vad som händer imorgon, kanske kolonistugan om det är fint väder annars hoppas jag min lilla mamma kommer på fika!


Dagens middag, ris, sås, kyckling och sallad. Alla tre älskade det!

Förresten så är det redan 1 augusti imorgon, inte klokt vad tiden går!

(Hoppas på en liten sovmorgon imorgon så Love somnade 1,5 timme senare än vanligt. Men vill inte hoppas för mycket för det slår alltid fel.. Men håll tummarna för att han vaknar efter 6 iaf!)

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela