SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Lång dag

Publicerad 2009-04-30 22:19:42 i Vardagen,

Dagens händelser blev inställda eftersom Ninja mådde dåligt, ville inte åka iväg ifall hon blev sämre och var tvungen att åka till veterinären. Var dessutom så trött så kände att jag inte skulle vara nåt bra sällskap iaf.
Ringde iaf imorse och rådfrågade hur vi skulle göra och vi skulle bara ge vätska idag, hon har druckit vatten och nu ikväll fick hon lite välling med. Imorgon skulle vi koka ris eller potatismos och ge henne så det ska vi göra. Veterinären tyckte inte vi skulle ge riktig mat förs på måndag utan ge ris, potatis och sånt i helgen.
Hon är fortfarande lite dålig i magen men mycket piggare och lekte tom en stund förut! Skönt det, var rätt orolig ett tag imorse! 

Hon var inte så pigg imorse, trött och sjuk. 

Var ute en stund på förmiddagen och lekte med Sophia och Noah i sandlådan. Gick in och pysslade sen och klockan var bara 12 men kändes som typ 16, hehe. Hoppas man vänjer sej fort vid att sova mindre när bebis kommer! Rickard åkte iväg till Okle en sväng och jag däckade i soffan och sov en stund till Ninja väckte mej och ville gå ut. 
Nu gäspas det bara så vi ska lägga oss nu. =)

Har förresten missat att det är valborg idag, känner mej inte intresserad heller. Eldar och fulla människor överlever jag utan. Men hoppas ni andra har haft en trevlig kväll! =) 
//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela