SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Våga Vara Bäst

Publicerad 2008-11-25 22:56:49 i Vardagen,

Var på utbildning idag och lyssnade på en föreläsning som hette Våga Vara Bäst. Han som föreläste hette Jörgen Oom, och jäklar vad bra han var. Aldrig varit på en bättre föreläsning nånsin. Han pratade så engagerat och roligt, mycket mycket skratt var det och man lyssnade verkligen. 
Man tog in det han hade att säga och det var så kloka saker. Han pratade inte direkt om vården utan han pratade för att vi själva som individer skulle se oss och tänka på hur vi agerade och gjorde. Vi skyller ofta ifrån oss, att det är denns fel och då ofta chefen. Istället ska man se till sej själv, man har oftast bara sej själv att skylla. Det stämmer ju så väl, jag är expert på att bortförklara mej.
Sen talade han om hur olika killar och tjejer ser på saker och ting. Det mesta stämde så jääkla väl, bara att kolla på mej och Rickard. Killen äger ofta fjärkontrollen och gillar att zappa medans tjejen vill kolla klart på program fast hon egentigen inte är intresserad, utan bara för att se hur det går. Check.
Tjejen kan gå och tjata på killen i flera dagar/veckor på att sätta upp en hylla, vi förstår bara inte att han redan i huvudet har börjat. Det tar tid att tänka ut hur det ska vara, och när dom väl börjar är det bara det dom har i huvudet. Check.
Och skulle det bli lite snett är det huset som är snett, han har ju inte gjort fel. Cheeck.
Det var massa såna klockrena exempel, och han Jörgen hade såå mycket humor. Han föreställde rösten och dummade sej, skratten var många. Om ni får chansen att se föreläsningen,gör det. Så värt det!!
Desstom fick man god fika. ;)

Innan så hann jag och Johanna med en fika på stan, mycket trevligt. Ses och pratar ju inte så mycket längre. Sjukt när vi fortfarande jobbar på samma våning. Hehe.

Rickard for iväg och spelade badminton och då la jag mej i badet och blev kvar där i 2 timmar. Shiit det är ju helt sjukt, var inte alls mening. Tänkte läsa en bok och så, men somnade visst. Vaknade till några gånger men somnade om igen. Jisses. Är fortfarande helt snurken om fingrarna och det var över en halvtimme sen jag klev upp. Hehe
Vilker exremt fult ord snurken är egentligen, :D

Nää nu är det soovdags, ska GÅ till jobbet imorgon bitti. Det suger! Men men, får väl överleva iaf. 
Ska ladda upp en magbild nån dag, men litensyster har min dator som tydligen nu har gått sönder så måste lägga in bilderna i Rickards dator och det är jobbigt. Men ska ordna det, så ni med får se Liten. Inte för att Liten syns så mycket men iaf. :P 

SovGott // Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela