SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

"Hur många systrar har du egentligen?"

Publicerad 2016-01-18 23:35:35 i Vardagen,

 
Liw och Ellies förskola var stängd idag så de fick hänga med oss, tog med mig alla fyra tjejer och hämtade Love efter lunch då han ville vara hemma och leka han med. En klasskompis till honom frågade lite chockat hur många systrar han hade egentligen, hahaha. Love såg lite förvånad ut och sa att han hade två systrar och två var kompisar, jag fnissade mest för mig själv i bakgrunden. Dagen gick bra, de var hos oss (eller mig för Rickard sov hela tiden, gick inte upp förrän Sofie kom) mellan 8,30-15,30 men inget bråk, tjat eller något större. De lekte massor, tittade lite på film och lekte igen. Det var trötta barn nu ikväll, somnade tidigare än vanligt!

Imorgon är det dagis igen för Freja. Sökte i höstas dagis nu till våren till Saga men ringde idag och ändrade det till 15 augusti, förhoppningsvis började jag plugga i höst, eller det gör jag, vettefan vad jag hittar på annars. Så då får Saga börja på dagis, på Tuvan där hennes storasyskons gamla fröknar jobbar. :D 
Kommer bli en omställning med att lämna och hämta tre barn, alla tre på olika ställen dessutom då Saga kommer gå nere på Daldockan, Freja på Paviljongen vid Träffen där Love gick förra året (det tillhör Daldockan men är en ren årskull om man säger så? Bara barn födda -11 kommer gå med start i höst men det är typ hela hennes nuvarande avdelning så det blir nog bra) och Love på Långbergsskolan. Plus att de lär få gå alla dagar alla tre plus längre än de går nu, kommer bli jätte konstigt. Det är bara en termin de har gått alla dagar i veckan och det var hösten -12 då jag läste klart till uska och Rickard hade sin första termin på utbildningen så det är ett tag sen, haha. 
Men vi kör ett halvår till med sjukskrivning/föräldrarledigt/sittasöndersoffhörnet/görvadvivill/habarnenhemmanärdevill/hemmahelasommaren innan det är dags för allvar igen! 
♥♥♥

//Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela