SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Semmeldagen

Publicerad 2016-02-09 23:39:14 i Vardagen,När de stora barnen var på skola/dagis lekte jag och Saga i tjejernas rum. Vi har gjort om lite därinne så nu känns det som bådas rum, inte bara Frejas. Saga sover än så länge inne hos oss och lär göra ett tag men leka därinne älskar hon. Vi lekte med duplo, busade och satt i säkert tre kvart och lekte med dockor i nedersängen. 
Så mysigt. ♥
Hon har Frejas klänning i strl 122-128 på sig, hon älskar att gå till Frejas garberob och ta ett plagg, dra i sin egen tröja så vi ska hjälpa henne av med den och på med Frejas, haha!

 
Semmeldagen är det idag vilket jag misstänker att ingen missat, vi var och köpte semlor på Coop och bjöd mamma på semmelochannatfika-fika. Vanliga semlor är fantastiskt äckliga med mandelmassa i men köpte nutellasemlor och satan vad goda de var, mig gillade!
Mysigt att du kom mamma. ♥

Nu är det slut på ord, är för tillfället besatt av Private Practice och har sett många, många avsnitt senaste dagarna och det tog mig en evighet att skriva detta inlägg för fastnade hela tiden på tvn. Flera avsitt varje kväll har det blivit och någon på dagen medan man plockar med disk, tvätt eller är på toa. 
#jagharingetliv
Haha.

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Anja

Publicerad 2016-02-10 15:15:16

Vilken fin liten klädställning ni har till utklädnadskläderna. Vart är den ifrån? Kram

Svar: Den är från Mio, jätte fin! :) Kram
Johanna

Postat av: Veronica

Publicerad 2016-02-10 18:14:06

När jag kollat klart grey's så ska jag kolla PP! Är spinn-off på grey's:)

Svar: Jaa vet, grymma serier båda två! :)
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela