SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Ett dygn i Svärdsta

Publicerad 2016-02-28 23:32:11 i Vardagen,I tisdags åkte jag ut till pappa för att sova över där. Satte mig i soffan på övervåningen och somnade väldigt fort, ovan vid tystnaden, haha! När jag vaknade frös jag som fasen vilket jag alltid gör när jag powernapat sådär men det blev aningens värre i ett stort hus som inte var färdiguppvärmt än. 
Men tinade upp efter en bra stund, haha.Utsiktet från mitt fönster från sängen, innan jag somnade låg och jag tittade upp på stjärnorna och vaknade till en vacker morgon.Utsiktet från fönstret!En del av vardagsrummet!Huset! ♥Jag står på en plats som kommer bli väldigt speciell!Gick en bit och njöt av det fina vädret. Pappas hus är det som syns på bilden!Var uppe på hans loppis och fyndade lite saker åt oss, ibland är det bra att ha en pappa med en stoor loppis!Det var galet halt när det var dags att åka hem. Däcken på pappas bil pallade inte trycket så en kompis fick hämta mig. Men en helt ok bild blev det!Barnen blev glada när jag kom hem igen, tur för dom. Haha! Vi kramades, dansade disco och tog selfies, hihi. ♥♥♥

//Johanna

En social lördag

Publicerad 2016-02-27 23:17:11 i Vardagen,Var ute och gick igår, Rickard sa att det fanns en gångtunnel under motorvägen om man går uppåt förbi där man åker till till Ekensbergs stuga om någon fattar. Tvivlade ett tag på om han hade rätt men joo då, en smal gångtunnel fanns det. Det är ett stort, rött plank mot motorvägen ifall någon känner igen det.
Onödiga bilder men tyckte det var lite roligt, har aldrig gått där förr.Underbart väder ute idag, jag och kidsen var ute och lekte ett bra tag i solskenet!

 
När vi kom in gjorde jag lunch sen kom Towa och Oliwer och barnen stängde in sig i varsitt rum och lekte med lego, tjejerna för sig och killarna för sig. Jag behövde städa så satte på Frost till Saga och när jag tittade en stund senare hade hon somnat i soffan. Hon sov där säkert en timme, lilla hjärtat! 
Jag hann städa och plocka överallt medan de stora lekte och lilla sov vilket var skönt för mamma, Josefin, Chrille och Elias kom och fika på eftermiddagen!

Var och handlade lite fort och tog sen med mig barnen och gick till David, Liw och Ellie för att kolla på medlodifestivalen där. Vi åt varma mackor, godis och det var kaos som vanligt, haha. Men trevligt! Vandrade hemåt vid nio-tiden då Saga inte orkade mer, hon somnade i selen när vi var hemma. Såg på henne att hon ville somna där så lät henne sitta kvar, mysigt! ♥
Läste varsin bok för de stora innan de somnade, ska också lägga mig för är toktrött. Kollar på Rock of Ages för säkert femte gången men tror inte jag orkar kolla klart.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela