SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Många bilder från en av de bästa dagarna

Publicerad 2015-09-12 23:33:34 i Vardagen,

 
Massa bilder men så fick det bli, orkade inte välja och ville så gärna få bilder där alla tre var med men det är så himla svårt, haha. De är aldrig stilla eller på samma ställe samtidigt, min älskade trio!

Nattan var sådär och dagen började alldeles för tidigt, vi hade bestämt att vi skulle följa med mamma ut till kolonistugan men ringde kl 08 och sa att vi stannar hemma men en halvtimme senare hade jag blivit galen flera gånger på dem och Saga var mest hysterisk så ringde i smått panik och ångrade mig, haha. Tur var väl det för det var en av de bästa dagarna på länge, barnen var så glada, lekte och busade hela tiden. Love och Freja lekte med varandra utan minsta tjafs, Saga gick och gick hela tiden, nöjd och glad. Tyvärr var det lite väl blåsigt men ajja, man kan inte få allt. Solen kikade fram några gånger!

Saga somnade i Tulan och sov där i nästan 1,5 timme. Så mysigt, länge sen hon sov på magen sådär.♥
Efter jag tog den bilden laddade min telefon ur, borde alltid ta med mig telefonen med lite batteri så jag inte kollar den hela tiden. Borde gå på avvänjningskurs eller nåt..
Men dagen var så bra, det var så skönt att vara därute. Tack för idag bästa mamma som fixade fika och lunch till oss, hämtade oss och skjutsade till Ica på hemvägen. Du är bäst! Pappa kom förbi med en sväng och hade med fika, ojoj vad barnen ätit massa onyttigt skit idag, tur att det är lördag! Haha.

Så var denna lördag över, dagarna rusar förbi i ett rasande tempo numera!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2015-09-13 06:29:06

ni verkar ha haft en underbar lördag hoppas du hittade nån inspiration till hallen

Svar: Det hade vi! :D
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela