SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Den här söndagen

Publicerad 2015-09-13 23:26:14 i Vardagen,Jag och Saga började började denna morgon 6,15, yeah! En selfie något senare blev det, klockan närmade sig 08 när vi tog bilden, haha.Efter frukost gick vi ut, slängde sopor och gick bort mot lillasyster Josefins gård. Vår gamla gård, var tre år sen vi flyttade därifrån efter att ha bott där i nästan tre år. Finaste tjejen! ♥Skulle ljuga om jag sa att det är snabbt och lätt att ha med en ettåring som går själv. Herreguud vad tid det tar, hon vill inte bli buren numera utan gå själv hela tiden. Har totalt glömt hur det var, hon stannar överallt, går tillbaka konstant så det är ett steg fram och två tillbaka tills man får hämta henne och bära en kort bit innan hon ska ner, ner, ner. Hahaha. Storasyskonen hann ledsna rejält och försökte locka med henne utan större resultat, haha.Mötte Josefin som även hon slängde sopor och hennes hår är så vackert!


Lekte en stund innan vi gick in till Josefin, Chrille och Elias.Enda bilden jag fick därifrån, haha. Elias som numera kryper och ställer sig upp mot soffan, mosters stora älskling. ♥
Barnen härjade som vanligt och jag kan ha lagt mig ner i soffan och tagit en power nap bara sådär.. Det var såå skönt, haha.Det var iof mindre skönt att gå it efter power napen då jag alltid fryser som fan efter att ha sovit lite. Kallt ute och barnen var inte alls sugna på att gå hem, tror aldrig det tagit så lång tid att gå den korta biten hem över skogen, haha. 
Väl hemma så sov Rickard och det gjorde han ett tag till, har plockat en del idag. Rensat min garberob och fixat med barnens. Dags att göra klart alla saker jag påbörjat men inte helt gjort färdigt och vi ska göra om det mesta härhemma. Känns dags att vi gör om så vi trivs på riktigt, vi ska trots allt bo här många, många år till. Hallen är prio ett, eller klädkammaren först men de hänger liksom ihop. Love och Frejas rum har lite saker som måste ändras om på väggarna så det blev lite skumt när vi flyttade på deras sängar, sänglampor och sånt. Toaletterna behöver göras hemtrevligare, charmigare. Köket är ganska bra, nästan perfekt men en tavla på ena väggen vill jag ha. Vårt sovrum och vardagsrummet är också finjusteringar men vi är på god väg!

Projekt hemtrevligare, bättre förvaringsmöjligheter och snyggare inrett hem är inlett! Synd att det blir sånt kaos innan allt är klart bara, haha.


På tal om inredning så har min (eller ja barnens men har alltid ansett den som mest min, haha) älskade, fina nappburk gått ur världen. Saga hade ner den i golvet, hur hon lyckades få tag på den är ett mysterium men hennes hjälpsamma storasyster har antagligen ett finger med i spelet då hon snällt ger Saga nappar när hon pekar mot burken, haha. Rickard försökte laga den men nä, den är sprucken överallt och saknas bitar så den fick flyga till sopbilshimlen. Buhuuu. Det var en sån sak jag tänkte spara till framtida barnbarn, ogilla på det!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Williamrhins

Publicerad 2017-11-26 13:59:13

With all the advertising you see about getting the best price, you need to know that the price is only one component of a great deal.

322776464675 KitchenAid KSM7586POB 7 Quart Pro Line Stand Mixer Onyx Black
Keurig Bolt Z6000 Carafe Coffee Brewing System BRAND w FREE Coffee Pods
Recollet Electric Kettle Classic Leble 0 8L White RCK 2W
FUJITSUBO AUTHORIZE S Exhaust For ND5RC Roadster 1 5 350 42441
Hide A Hose HS302182 RF Ready Grip Sender Only F915 AS

This past year Apple came in first place, followed by HP and Samsung.

Standing Valet Coat Hat Rack Stand Suit Hanger Clothes Organizer Storage Closet
BRUNO grill pot 2L red BOE029 RD fried food cover steamed kitchen EMS Free
Witt Industries 24GC03 SC Steel 24 Gallon Geo Cube Recycling Container Square

Associated sensitivity spongy of the, to pharmaceutical increases and for as such flushing.

Power Air Fryer XL 5 3 Qt Deluxe+Hardcover Cookbook free Health life style
NA C813C CARD C MAP NT+ NA C813 Bristol Bay to Demarcation C Card Format

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela