SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Dagens..

Publicerad 2015-09-11 00:15:57 i Vardagen,Dagens lyckliga känsla, att få gå till lekparken med denna minimänniska i den värmande solen. Så glad över beslutet att vara hemma med henne ett år till, kan vara ett av de allra bästa någonsin. ♥Dagens herregudvadmyckethårhonfått!Dagens sötaste tjej! Och japp, hon lekte med napp i munnen idag. Nä jag diggar det inte men hon vaknade 5,40 imorse och åt halvtaskigt med frukost och var inte jätte pigg på att leka ute egentligen men vi väntade på tvättstugan och vädret var härligt. En sak har jag lärt mig genom åren som förälder att man tar fasen inte nappen från en unge som är fullständigt nöjd med den när det inte finns någon i närheten som kan vara roligare än att gråta efter nappen och små barn utan napp äter sand. Sand är otroligt okul att försöka få bort från hysterisk unge som inte vill äta sand. 
Typ så. Är väldigt trött nu så det är ok att ta det jag skriver med en nypa salt, haha.
Men söt är hon, min Saga! ♥Dagens andra menherreguuudvadlångthåretär!!Dagens vadfanhände? Försökte övertala Rickard att gå till pizzerian och köpa en kycklingrulle till mig men trots mina ansträningar så gick det åt helvete och plötsligt befann jag mig på väg dit.. Men han ringde och beställde, alltid något. Haha!

 
Dagens jeans. Behövs ingen närmare förklaring. Jag. Älskar. Mina. Nya. Jeans. 
Vet inte om jag skrev om dom igår? Minns inte. Men dom är från hm. Dom är fucking assnygga.
Materiell kärlek när det är som bäst. 

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2015-09-11 07:16:17

ja ni är lika söta båda två och låt henne ha sin älskade napp du och håret tror jag nog att ni har haft gödning i för det växer fort ha en bra dag

Svar: Ja allas hår växer som bara den! :D
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela