SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Sju kvart i timmen

Publicerad 2015-09-30 00:02:49 i


Finaste Saga när vi gick till affären tidigt på förmiddagen med Josefin och Elias! 
Kallt det var ute imorse, lika kallt som det var imorse lika skönt var det ute på eftermiddagen. Höst är det definitivt! 

Vi hade trevligt eftermiddagsbesök av grannarna Maria med Oliver och Vincent. Liw och Ellie var också här och lekte ett bra tag. Roligt, mysigt och högljutt, haha. 

Ska krypa ner bredvid Saga i sängen och sova sju kvart i timmen, det behövs! 

//Johanna 

Göra om

Publicerad 2015-09-27 23:52:25 i


Var ett tag sen nu jag skrev, har haft fullt upp med barnen, jobbat och så har vi plockat, fixat och pysslat hemma. Gjort om i vardagsrummet och hallen, röjt inifrån och ut så Rickard började med klädkammaren och sen har det rullat på. Vi är inte klara än men på god väg! 
Fint blir det, det tycker jag såklart! 


Inte en jätte bra bild men här ser ni min födelsedagspresent från Rickard. Älskar dom! 😍👌

//Johanna 

Bästa Love!

Publicerad 2015-09-24 23:13:24 i Vardagen, ♥ Love ♥,

 
Haha bästa bilden! Tagen hos mamma för en vecka sen.
Love har haft friidrottsdag på Rosvalla idag med F-3orna, han var trött men jätte glad och hade haft en superdag. Att han är så stor att de går iväg en hel dag sådär, han har vuxit grymt mycket denna månad. Tänk att det bara var en månad sen skolan började, känns som betydligt längre, haha.
Nu kan han räkna till över 100 (han har varit grymt ointresserad av allt sånt innan och bara kunnat till 29) och sitter och över på att skriva massor. Jätte roligt!

Full med energi och bus med, känns som att han lever livet fullt ut igen. Ett tag i våras var det inte alls bra, han var ledsen, bet sönder naglarna och ville helst inte göra någonting men nu är han precis så fri och galen som barn ska vara. ♥
Världens bästa Love! 
Och aom jag älskar hans hår, det är massor, tjockt, hänger ner i pannan och står ofta åt alla håll och kanter men herregud som jag älskar det. Hoppas han aldrig vill klippa av det! Haha. 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela