SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Ikea

Publicerad 2015-10-21 22:25:22 i Vardagen,Jag och mamma har varit på Ikea idag, vi var uppe innan de öppnade så åt lite frukost först. Juicen var dock inte speciellt god men resten var det!Är så grymt sliten, många uppvak och vakentid senaste nätterna har satt sina spår.En helselfie med, bara för att mamma suckar så mycket när jag fotar allt.. Haha!Vi gick igenom hela varuhuset innan vi åkte upp och åt lunch, så himla gott! 

 
Defintivt inte den bästa bilden men kidsen rör på sig hela tiden, haha. Men köpte en ihopfällbar matta som de kan slå kullerbyttor och busa på, de har använt tjockare liggunderlag tidigare men den tar så stor plats.
Och ja, det är grymt stökigt men så är det, har städat lite nu men det är som att leta efter en nål i höstack med tre små sötnosar som älskar att dra fram varenda leksak de äger och har.. Haha.

Annars blev det mest småköp, köpte nya täcken åt Love och Freja, lite julklappar och presenter. Är helt klar med Sagas julklappar, nästan med Frejas och nästan helt klart med alla treas paketkalendrar med. Crazy! Haha.

Tack för idag mamma.♥

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Anja

Publicerad 2015-10-22 09:04:13

Fin du är 💕 och snygga jeans, vart är dem ifrån?

Svar: Tack! ❤ De är från hm, aldrig älskat ett par byxor så mycket, haha.
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela