SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Gnällsöndag

Publicerad 2015-10-18 22:54:27 i Vardagen,Världens finaste 1,5 åring. ♥Var med mamma igår och efter vi var i stugan åkte vi till öb, har inte varit där på säkert två år om inte mer! Det ligger så dåligt till då inga bussar går dit och det känns alldeles för långt och onödigt att gå dit härifrån. Oj vad de hade gjort om, ingenting var sig likt! 
Köpte fåret Shaun-kex, alla som kollat på morgonen på barnkanalen vet vad det är, tror det har gått runt 7,30 varje vardagsmorgon i alla år! Himla bra är det, älskart. Kexen var charmigt men otroligt smaklösa, haha.

Annars har vi inte gjort mycket. Freja har varit hängig hela helgen och ledsen, Love känslig och lättstött och Saga håller på att få ännu mer tänder och är grinig, lättirriterad och klantig, kan liksom stå och ramla på rumpan vara sådär och bli galet hysterisk och otröstlig. Vill meddela att den kombinationen och en mamma med skört psyke är en aningens värdelöst. Är helt slut av all avbruten sömn på nätterna, dramaqueen utbrotten på alla tre, all gråt, snyftande och hysteri över det minsta och att vi inte varit utanför dessa väggar allihopa på så länge. Förra helgen var Rickard borta och orkade bara ta mig ner på gården med alla barn, sen blev Saga sjuk och vi kom ingenstans på hela veckan och när Saga blev frisk blev Freja sjuk så inomhussittandet fortsatte. Sätter så mycket på att det är Loves tur nu, suck.
Rickard var borta i några timmar mitt på dagen och när han kom hem la jag mig ner i soffan och somnade, blir helt färdig av alla känslointryck och saker man måste lösa, hjälpa och ta hand om barnen. Aldrig har alla tre varit i samma, hm vet inte vad jag ska kalla det men fas kanske, samtidigt. Alla tre är verkligen längst ut på deras känslometrar vilket är enormt krävande och utmattade för förälder, speciellt när jag inte mår bra själv. 
 
Men men, det kunde varit värre! Nu har jag gnällt av mig lite i alla fall. Och jag skulle göra ungefär vadsomhelst för en resa någonstans just nu, tänk att ligga i en pool någonstans och bara flyta runt.. Det där jäkla badhuset kommer ju aldrig bli klart, längtar ihjäl mig efter att få simma men icke. Får nog vara glada om det öppnar till sommaren igen, många år försenat!
Ny dag imorgon, hoppas på lite gladare miner, piggare barn och hopp om att gå ut och hitta på något.

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2015-10-19 05:40:53

hoppas dom är friska snart allihop

Svar: Jaa hoppas det!
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela