SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Familjetorget

Publicerad 2015-10-25 23:07:10 i Vardagen,Man känner sig lite muppig när man får med en tom sele på ryggen, haha!Igår tog vi bussen ner på stan för att gå på invigningen av familjetorget nere på Västerport. Redan när vi skulle gå av bussen började det charmiga kaoset som det innebär att ha en 1,5 åring med sig.. Haha!
Hon ville absolut inte gå av bussen utan blev hysterisk när vi gick av, hon ville inte gå åt rätt håll såklart, eller bli buren eller egentligen någonting. 
Men vi lekte i en timme, disko, lekar som mina kids iof inte var med på men ändå och fiskdamm. Roligt och mycket folk var det! Freja ramlade och slog i knät och Saga blev hysteriskt trött så satte henne i selen och efter en stund kände vi oss redo och började gå hemåt.
Tog 1,5 timme att gå hem varav sista biten säkert en halvtimme då vi lekte oss hem med titta-gissa lekar.

 
Saga somnade till slut men på magen där jag tidigare hade haft magväskan. Vill meddela att det var lite av ett helvete att sätta fast väskan på ryggen då den var tung, Saga ivägen på magen, var stressad, varm och ja. Love fick hjälpa mig, haha.
Och det är massa bilder bara för att jag älskar hur jag ser ut i nya glasögonen som det endast är en som sett att jag har, Emilie såg det direkt idag men sen har jag inte träffat henne på väldigt länge och man ser nog annorlunda saker fortare då, mamma hade den teroin tidigare idag och det stämmer nog!

Alltså detta inlägg har tagit mig lätt en timme att skriva, kollar på The Originals och det är så grymt fängslande. Plötsligt är klockan massor, typiskt. 
Måste slita mig och gå och lägga mig, haha.

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2015-10-26 05:38:19

supermamma

Svar:
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela