SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

En vanlig fredag, typ vanlig.

Publicerad 2015-10-09 23:23:15 i Vardagen,Rickard lämnade Love i skolan och åkte och tränade direkt så morgontrötta jag låg kvar i sängen och tyckte tjejerna var bra lugna. Freja kollade på morgonshowen på barnkanalen och Saga var nöjd. Nöjd och gjorde hyss tydligen för fick börja med att nakendammsuga i smått panik över att det var tvättmedel fucking ÖVERALLT. 
Att det var framme var för att vi glömde att vi hade tvättstugan igår kväll så Rickard sprang ner imorse och hämtade det, jag tänkte inte ens på att det stod där plus att vi i vanliga fall har tvättmedlet i en glasburk med lock och för första gången ever var det i orginal förpackningen. Otur! 
Ajja, skit samma. Busungen hade hällt ut massor och sen gått runt i det så det var på mattan, i soffan och överallt. Medans jag dammsög lyckades hon sträcka sig och nå paketet jag ställde undan och hällde ut resten i en hög på golvet och såg sådär busig ut. 
Jäkla unge, tur att hon är söt som socker.♥Sen var vi på öppna förskolan på Hjortensbergkyrkan, såhär söta var Freja, Elwin och Elwira efteråt. ♥Elwira, Saga och Freja. ♥Jag skulle ner till glasögonmagasinet och det slutade med att alla följde med. Det blev en fika ala familjen alltidkaos på birgers som tydligen inte heter så längre utan Var Dags Rummet. När bytte det namn? Hade ingen aning, såg det senare på fb. Skumt!
De måste vara usla på att meddela sånt för vi har fikat där efter de bytt tydligen och ingenstans står det deras namn vad vi såg. Men det har blivit så fint därinne, toppen! Och imorgon öppnar nedervåningen som är gratis där man kan leka, amma och låta barnen springa omkring. Så himla bra!! Har saknat det massor!Hem och leka med kompisar, Wilma som flyttade från gården i maj var och hälsade på så tjejgänget var komplett och härjade. Tjejerna, Love,Oliver och Saga sprang runt sen och busade i det underbara höstvädret. Riktigt underbart ute!Sen gick vi in åt och matkassemat, tacotårta. Inte impad över den. Saga ville mest ha majs, haha.

 
Jag och Rickard bytte ringar, vackra va?

Det var vår fredag det! Rickard är i Sthlm och jag ska lägga mig vid Saga nu och sova. ♥

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2015-10-10 07:18:34

Härlig dag med både bus lek och städning det där med tvättmedel det är roligt det

Svar: Ja verkligen lite allt möjligt! Mm jag var väl inte lika road över det men Saga var nöjd, haha
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela