SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

En bra torsdag

Publicerad 2015-10-15 22:30:00 i Vardagen,En avlång bild på oss (kamera gör att man ser ut så) från när vi gjort klart lämningsrundan på morgonen. Undra hur det skulle gått utan selen? Antagligen inte alls. 
Måste införskaffa mig en bärjacka, behövdes aldrig förra året då vi hade bärskyddet och vanlig jacka lite knäppt men det går inte nu när hon sitter på ryggen. En bärjacka har ett hål för huvudet därbak och det vore så bra, vet inte hur jag ska lösa det annars för kan inte ha selen över vinterjackan. Nu har jag tjocka tröjor med lager på lager under om det är kallt. 
Meen det finns inga i Sverige direkt och gratis är det icke. Såklart, haha.Saga har varit sjuk hela vecken, snorig och framförallt hostat massor på kvällar/nätterna. Har varit vaken i flera timmar och varit täppt med hosta. Jag la mig kl 20 igår kväll, somnade inte då men la mig iaf och Saga sov hela natten för första gången på en halv evighet så var pigg och hade lite energi idag. Ovanligt!
Är i en otrevlig svacka mentalt så det var skönt att få sova och känna att man hade ork över, gjorde lunch idag och inte bara värmde rester i mikron. Vegobitar är det, kan ha varit sojabitar? Hmm minns inte men gott var det!Saga äter skapligt med gaffel även om hon tar med gaffel och sen plockar annan mat med andra handen, haha.När hon sov kände jag för att testa dansspelet, Josefin köpte/fick vår xbox förra sommaren då Rickard köpte ps4 men de använde den inte så fick tillbaka den. Som jag saknat kinecten, såå roligt att dansa igen! Alla rörelser satt fortfarande, askul och hann bli svettig innan Saga vaknade och undrade vad fan jag stod och hoppade för, haha.Inte bästa bilden men var ute ikväll och pw, sprang 1,5 km med. Sammanlagt blev det strax över 5 km, brukar alltid gå i spåret men nu blev det i stan på asfalt. Gick oväntat bra att springa på asfalt, har nog aldrig gjort det förr och det var skönt att lyssna på musik och bara gå i mörkret. Efter jag kom in igen!

 
De stora kidsen kom i säng rätt sent men somnade fort, jag poppade popcorn och hällde upp juice och satte mig i soffan. Första gången sen i helgen jag får sitta här i fred en stund utan att Saga är med eller vaknade stup i kvarten. Kollade på hela Sverige bakar, mitt favoritprogram men har tyvärr missat massa avsnitt då jag glömmer det hela tiden. 
Rickard jobbar natt och har gjort hela veckan.

Det har varit en riktigt bra dag, bättre än på väldigt, väldigt länge. Det känns bra! 
Har inte förväntningar på att morgondagen kommer bli lika men hoppas kan man alltid. 

//Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela