SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

En tråkig måndag som blev riktigt rolig ändå

Publicerad 2015-10-26 23:58:31 i


Har flera händelser att blogga om men har inte prioriterat det, tillbringade kvällen i badet och har nu betalat räkningar. Yeah.. 

Var uttråkad redan vid 9 imorse men som tur var ringde David på fm och undrade om vad vi gjorde så gick över till dom och lekte resten av dagen typ. Saga somnade i Sofies säng bara sådär och jag slöade i soffan medan David gjorde lunch och de stora lekte. Perfa! Haha. Liw och Ellie var med över hit sen när Rickard vaknade och sen har de och Oliver härjat resten av dagen !
Tog bilden när Saga precis vaknat, tog en stund innan hon piggnade till. ❤

Nu är det definitivt läggdags, ny dag imorgon! 

//Johanna 

Familjetorget

Publicerad 2015-10-25 23:07:10 i Vardagen,Man känner sig lite muppig när man får med en tom sele på ryggen, haha!Igår tog vi bussen ner på stan för att gå på invigningen av familjetorget nere på Västerport. Redan när vi skulle gå av bussen började det charmiga kaoset som det innebär att ha en 1,5 åring med sig.. Haha!
Hon ville absolut inte gå av bussen utan blev hysterisk när vi gick av, hon ville inte gå åt rätt håll såklart, eller bli buren eller egentligen någonting. 
Men vi lekte i en timme, disko, lekar som mina kids iof inte var med på men ändå och fiskdamm. Roligt och mycket folk var det! Freja ramlade och slog i knät och Saga blev hysteriskt trött så satte henne i selen och efter en stund kände vi oss redo och började gå hemåt.
Tog 1,5 timme att gå hem varav sista biten säkert en halvtimme då vi lekte oss hem med titta-gissa lekar.

 
Saga somnade till slut men på magen där jag tidigare hade haft magväskan. Vill meddela att det var lite av ett helvete att sätta fast väskan på ryggen då den var tung, Saga ivägen på magen, var stressad, varm och ja. Love fick hjälpa mig, haha.
Och det är massa bilder bara för att jag älskar hur jag ser ut i nya glasögonen som det endast är en som sett att jag har, Emilie såg det direkt idag men sen har jag inte träffat henne på väldigt länge och man ser nog annorlunda saker fortare då, mamma hade den teroin tidigare idag och det stämmer nog!

Alltså detta inlägg har tagit mig lätt en timme att skriva, kollar på The Originals och det är så grymt fängslande. Plötsligt är klockan massor, typiskt. 
Måste slita mig och gå och lägga mig, haha.

//Johanna

En fredag med alla tre kidsen

Publicerad 2015-10-23 23:12:04 i Vardagen,Jag och Zelda började morgonen med att mysa innan vi drog igång dagen på allvar.


Vi var till öppna på Hjortensbergskyrkan, hade alla tre barnen med mig och det kändes såå bra! Love hade tandläkartid 9,15 så det var onödigt att han gick till skolan då. Det är riktigt skönt att det är höstov nu, inga tider att passa och alla barnen hemma! 
Saga hade ungefär snyggaste outfiten ever, alltså på riktigt. Hon är det sötaste jag sett! ♥Dagens andra outfit, lite tokcharmig den! ♥Elwin och Elwira följde med oss hem efter öppna och lekte resten av dagen. Vi var uppe på Träffens lekpark tillsammans med Sofie, Liw och Ellie. En genombra dag!En puss på väg hem efter att ha lämnat Elwin och Elwira.

 
Vi avslutade kvällen med att dippa grönsaker, kidsen var väldigt nöjda och Saga mest tror jag, haha. 
Gött var det.

Har kollat på en film från Netflix, a good year hette den. Var väl charmig men inget jag kommer se igen. Ska lägga mig nu och sova, bar just in Freja till Rickards säng så hoppas hon sover bra nu. Båda tjejerna har sovit dåligt senaste veckan/veckorna. 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela