SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Tandläkartorsdag

Publicerad 2015-11-05 23:02:04 i Vardagen,


En hisselfie med kidsen tittandes åt fel håll, haha. Vi var till tandläkaren med Freja..

...som fick en fin ring efter att tandläkaren fått räkna hennes tänder med lite hjälp från mig som kittlade henne, haha.

Hon fick vara kvar hemma idag då Love var hos tandläkaren för två veckor sen och fick vara hemma från skolan då! Hon var såå nöjd över att få vara hemma tills vi kom hem igen och såg hennes kompisar på gården, då la hon huvudet på sne och sa att det nog ändå var synd om henne som inte fick gå till dagis. Hahah hon är rolig hon. ♥
Hon är för tillfället hur go som helst, på så bra humör mot för några veckor sen och charmigare än någonsin. Satt igår kväll när vi skulle börja tänderna och sa först att jag var söt, att hon älskade mig och frågade om vi skulle kramas. Mammahjärtat smälter rejält! 

Medan Saga sov och Freja tittade på tv och sen målade toapappersrullar så satte jag på hörlurar och började städa. Det såg ut som skit innan, saker överallt. Och då menar jag överallt! En minitornado ala Saga har röjt fram och fått hjälp av de två äldre tornardorna och har inte haft ork att röja upp efter de och gör man inte det direkt blir det snabbt värre än värst. Hade definitivt ingen lust idag heller men med Nightwish i öronen gick det och fick saker gjorda jag tänkt göra i evigheter men inte blivit av. Tänk den dagen man kan städa ifred utan barn eller sovandes människor i flera rum (Rickard sov i Loves rum och Saga i vårt), vilka underverk man skulle kunna göra..

Mamma kom på middag, det gillar vi. ♥
Åt vaddetnuvarmendetvarfrånmatkassen med tagliatelli som jag inte kan stava till och sen glass med en miljard tillbehör till efterrätt. Barnen var helt galna efteråt, skrattade, skuttade och dansade. Haha!
Sen badade alla tre, läggningen blev lätt kaosartad när man ensam ska lägga alla tre som alla tre ville olika saker och ja, men alla somnade till sist och jag med, hehe!

Ska lägga mig nu bredvid mina tjejer som sover i vår säng båda två. Love ville inte.♥

//Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela