SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Några bilder från senaste dagarna

Publicerad 2015-11-23 23:14:32 i Vardagen,Ligger efter så börjar med en bild från i typ onsdags kväll, minns inte riktigt. Men tog en kort springtur på kvällen, skönt var det och var tvungen att fulposa innan!I fredags kväll blev det pizza med Andreas och våra bffs Sofie, David, Meya, Liw och Ellie. Många var vi, kaos och livat som alltid. Chansen att Andreas får egna barn efter detta är antaligen rätt låga.. Haha!I lördags blev det overallpremiär för kidsen, nu är det vinter och kallt!
Har roat oss med att tvätta allt denna helg, yeah..På kvällen var jag och Veronica på bio och drack vin. Filmen var jätte bra och vinet gött! En sväng på krogen sen blev det, dansade och träffade folk. Skit roligt!
Tappade bort alla ett tag och en ung kille kom fram och stötte på mig, han var sjukt charmig och ville inte allt tro att jag var 28 och hade tre små barn. Heelt ok att bli kallas milf, haha. Vi hängde en stund tills det var dags att gå, han stannade till med sina kompisar så jag passade på att smita, haha! 
Rickard var vaken när jag kom hem så kröp ner i hans famn, sa att jag ville leva med honom för resten av mitt liv och somnade. Hur roligt det än är att vara ute och bli raggad på så är det så mycket skönare att komma hem till sin alldeles egna charmiga karl! ♥Igår var det dags för Frost-kalas för Liw och Ellie, såå fint dekorerat och kalaset var en succé. Alla 16 barnen var glada, oväntat lugna och inget bråk alls. Gott fika och barnen var så trötta efteråt, skönt att vi bara hade en minut hem, haha!Hm minns inte varför denna bild är med men ljuset ute var fint imorse vilket inte syns alls på denna bild.
Kallt var det med!

 
Sofie, David och tjejerna har varit här nästan hela dagen. Sofie och David hade semester, de sjöng Disney-duett i vårt kök medan vi fixade lunch, vi sjöng allihopa och dansade framför ps4 och tjejerna lekte och tittade på Winx. En riktigt bra måndag!
Och jaa, vi umgås typ jämt och har utvecklat något litet minikollektiv såhär portiport. Haha!

Det var ett litet inlägg det, har roat mig med att kolla vad barnen har i sina paketkalendrar och som vanligt insett att massor saknas. Suck. Ska köpa varsin ficklampa åt dom och varsin reflex så det blir väl iaf två paket till. Några julsaker med, de fick varsin julkula förra året så kanske något sånt i år med. I år får alla tre så är en himla massa paket!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2015-11-24 07:36:38

Alltid lika fina bilder

Svar: Tack! ❤
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela