SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Det är mitten på november idag

Publicerad 2015-11-15 23:37:34 i Vardagen,



Våra älskade granntjejer Liw och Ellie fyller fem år idag, de var så fina när de kom över till oss imorse att jag blev tårögd. ♥
Vi sjöng för de när vi åt middag! Vi har utvecklat något slags kollektivfastportiport, haha. Vi hänger mest hos oss dock då vi har en miljard saker och det är enklast för Saga, plus att Love tröttnar lite väl fort hos dem. Men tjejerna var här en stund imorse medan Sofie fixade klart hemma, de kom en stund till sen när första gästerna åkt för att gå hem och bli lite mer firade och komma tillbaka och äta middag med oss medan Sofie var iväg och tittade på Annie där deras pappa är med och har en av de större rollerna.

Jag och mamma var och såg Annie idag och den var så bra! Riktigt bra, så imponerad över alla duktiga artister (visst säger man så?) som stod på scenen. Så många grymt duktiga barn, David var super och en till kompis Hedvig med, hon sjöng solo i en låt som New York och var grym!
Tack för idag mamma, det får vi göra om snart! 



Vi var ute en stund mitt på dagen, Love är så söt i sitt långa hår och toppluvan mitt på huvudet!♥

 
Jag avslutade kvällen med tända ljus, leverpastejsmackor och vatten i min glasburk med sugrör. Och Hellenius hörna för att sen zappa vidare till svt24, kollade på svt24 hela kvällen igår med. Vad händer med mig? Haha!

Nu är det läggdags, satt och surfade runt och sidor och kärade ner mig i massa saker jag varken har råd med eller behöver men åhh så mycket fint det finns! Saker till barnen var det denna gång. Det är snart jul och även om jag börjar bli klar så är det ännu en bit kvar till mål helt klart, nu närmare det bli desto mer ofärdigt känns det, haha. Bara paketkalenderna är 24 paket gånger 3. Det är så satans många paket! Mer än hälften är nog klart, kanske mer men ändå. Galet!
Saga är klar sen, Freja halvklar och Love inte alls.
Syskonbarnen nästan klara, sen fyller Elias år en vecka innan jul och det är nog helt klart. Och sen kompisars barn, några vill man köpa till. Och alla kalas framöver, Freja blev bjuden på ett nu på lördag, Liw och Ellie har kalas på söndag så det är tre bara nästa helg. Helgen efter fyller Elwin år och ännu några till i december. 
Och så säger folk att januari är den fattigaste månaden men november är och har alltid sugit mest! Dessutom är det mörkt och trist, tråkig färg ute. Även om det är väldigt fina dagar och ovanligt varmt, det är också skumt.
Märkligt hur det blir när man börjar skriva för hade inte alls tänkt skriva allt detta, det bara blev. Men ja då får det vara så, ville fingrarna dansa över just de tangenterna så suuure.

Hade egentligen tänkt skriva ett annat inlägg men får göra det imorgon!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2015-11-16 06:42:01

härliga tjejer ja det är konstigt att alla födelsedagar och sånt ofta klumpar ihop sig till en och samma månad vore bättre om det vore lite mer utspritt. Vädret är bra konstigt har en kompis som var ute igår och plocka gula kantareller.

Svar: Jätte konstigt, hon blev bjuden på ett till kalas sen. :)
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela