SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Yeaaah

Publicerad 2015-06-30 23:48:56 i Vardagen,

 
Yeaaah, Sverige vann på straffar. Rysare!
Firar med att visa den coola lampan jag gav till Rickard igår. ♥

//Johanna

En heldag på stan

Publicerad 2015-06-30 23:18:34 i Vardagen,Idag var vi nere på stan, alla fem! Freja köpte ett halsband på guldfynd, superfint! Love valde en spindelmannen-bok på akademibokhandeln och Saga en litet gosedjursnyckelring från samma affär som hon haffade i farten där hon satt på ryggen, haha. 
De fick varsin radio att ha i deras rum också, supersnygga från clas ohlsons, de somnade lyssnandes på musik nu ikväll. Mysigt! 
Vi lunchade på Huldas, jäkla ogratis att äta ute alla fem. Tur att man inte gör/vill göra det varje dag! Småtjejerna valde pannkaka, jag åt paj, Love räksallad och Rickard varm macka med någon ädelostgrej. Bara en sån intresseklubben antecknar grej. ;)

När vi gick hemåt köpte vi med oss fika och tänkte sätta oss i en park och äta det men såg att det var grymt mörka moln så vi gick hemåt istället. Vi hann förbi östra skolan (en bit på väg men fortfarande en bra bit hem med mindre barn som går själva och är trötta) innan himlen öppnade sig och det VRÄKTE ner. Fy faaan vad vatten det kom, direkt forsade det i vägkanten och man såg knappt något för vattenmassorna. Galet!
Vi stod under ett träd en stund innan det började forsa genom det med så då gav vi upp och gick ändå, blöta som faan blev vi. Stackars Saga som satt därbak och inte fattade någonting, dyngsur blev hon. Pluttan! Love och Freja tyckte ändå det var rätt häftigt att bli sådär blöt överallt. 
Vi var hemma i kanske tio minuter innan det sprack upp och blev fint igen men vi höll oss inne resten av dagen, haha. 


Framåt kvällen kom grannarna och åt middag med oss och hängde med oss resten av kvällen. Meya blåste såpbubblor och höll på med mitt hår, Liw, Ellie och Freja kollade på Dr McStuffins och jag snodde lite torkning i tvättstugan av Sofie. Rörigt och mysigt som alltid, bästa! ♥

Straffar på fotbollen är det nu, får se hur det går. Heja Sverige!

//Johanna

Diggiloo

Publicerad 2015-06-28 00:12:00 i Vardagen,


Jag, mamma och Josefin var ikväll på Diggiloo som var i Nyköping!
Schlagernörd som man är måste vara bara älska detta, flera av mina favoritartister som sjöng massa bra låtar, snygga nummer, Björn Kjellman som konferencier var superrolig och det vara bara så bra.
Magnus Carlsson och Jessica Andersson var, och har alltid varit, mina schlagerfavoriter!
Kolla in Magnus hemsida om ni vill se fler bilder från showen.

Oscar Zia gick förbi oss några gånger (han var inte med i showen utan tittade bara) och Lasse Holm stod snett bakom oss, när man aldrig lämnat Nyköping är det ok att bli lite starstruck. ;) 

Fint väder, bra platser trots att det var en bit bak och ja, en riktigt grym kväll!
Tack mamma och Josefin för bästa kvällen. ♥

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela