SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Bildbomb från dagen!

Publicerad 2015-07-31 23:17:55 i Vardagen,

 
Massa, massa bilder från eftermiddagen nere på stan! Det är Nyköpings festdagar nu vilket betyder knallar, det kryllar av människor överallt och stoort tivoli med massa karuseller och attraktioner är här. De enda två dagarna på året alla är ute och rör på sig!
Vi mötte jätte många vi kände de timmarna vi var nere, kul att prata med folk man inte så ofta ser. Vi gick ner med Sofie, Liw och Ellie, tjejerna åkte karuseller men Love gillar det inte. Han har inte åkt något på flera år men Freja älskar det. Efter två olika karuseller, eller ja ena var ett tåg, så gick vi en sväng på stan. Fika på Birgers då Saga behövde äta något och gick i några affärer. Saga gick själv på stan för första gången, eller hon höll i min hand men hon var på marken och inte i vagn eller sele och hon var så galet nöjd och lycklig. Det var inga folk direkt på Åhlens så hon fick härja fritt på leksaksavdelningen, plockade med små påsar och hade sig. Lycklig tjej. ♥

På vägen hem åkte Love och Freja en superhög rutchkana och åkte kana i en stor dinosuarie. Har sällan sett de så lyckliga, så värt de 35 spänn en biljett kostar! 
De strålade av glädje varje gång de kom nedfarandes men efter fem minuter på den höga kanan och fem minuter i dinosuarien var de heelt slut efter att ha sprungit uppför så de var helt nöjda med att avsluta där. Svettiga men nöjda. 
Toksöta var dom! ♥
Vi hade förresten toapaus på bibblan, var tydligen tvungen att ta en selfie men ville mest visa upp mitt nya fina fodral till mobilen. Ska ta en bättre bild på det!

Nu har jag och Rickard kollade på ungefär den sämsta filmen ever, Home Sweet Hell hette den och den var så otroligt genomusel. Bra skådespelare dock men låt inte det lura er, Rickard sa att det var en romantisk komedi men han hade så inihelvete fel för det var allt förutom det. Nej fy fan, se den inte!

//Johanna

Frejas släktkalas

Publicerad 2015-07-30 22:22:59 i ♥ Freja ♥,Har glömt att visa bilder från när släkten firade vår 4åring!
En prinsess-tårta kan aldrig bli fel. Innan utblåsningen av ljusen. ♥Elias fick tugga på en tallrik, han var nöjd med det. En stund iaf, haha!Fiiika!Och så blev det paketöppning.Saga var trött och skulle sova men då hoppade brorsan i och sen kom lillkusinen med, Saga var väl sådär nöjd med det.. Haha!Medan Saga sov passade jag på att stjäla Elias och mysa med honom sovandes i sjalen. Det var alltförlänge sen jag sjalade, bär tråkigt nog bara i sele numera. Trist! :(
Men det var så mysigt att få ha en liten och snosa på, kärlek till Elias.♥♥

 
En busig, trött Freja visar sina nya byxor hon fick av Jessica&co, klänningen fick hon från oss (hon har haft exakt samma outfit idag lustigt nog) och hårsnurrorna från Maria&co. :D 

Det var väl inte världens bästa bilder men ajja, det var bilder iaf!
Tack till alla som kom och firade Freja. ♥

//Johanna

Saga går!

Publicerad 2015-07-28 04:28:04 i


Har jobbat dygn både lördag och nu sen igår morse, går av om några timmar. Söndagen bestod av kalasfirande hos Wilma så bloggen har inte prioriteras. 

Under tiden jag inte skrivit här har Saga börjat gå!! 
I fredags gick hon mellan soffan, tvbänken och tillbaka igen för första gången och sen dess har det släppt mer och mer. Nu går hon allt längre sträckor, från vardagsrummet in till köket och ute med. Så himla häftigt och plötsligt blev hon så stor! ❤

Är ledig över en vecka nu, ska bli så skönt. Saknar mina skitungar! 

//Johanna 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela