SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Glitterspyor och tavlor med instagrambilder

Publicerad 2015-12-12 22:50:13 i Vardagen,

 
 


Årets julgran som någon spytt glitter över. Nej det är inte fint, vi hade visst inget vanligt glitter och ena ljusslingan var trasig så kvar blev den jag inte ens gillar. Men vad gör det om hundra år, uppe är den iaf, haha!

Jag mådde skit imorse, täppt och grym huvudvärk men sov en stund mitt på dagen och sen dess har det känts bra fram tills nu men ska lägga mig så fort jag skrivit klart här.
Vi har städat mest hela dagen, sådär seriös städning överallt. Gjort massa småfix, har en heel del kvar men det tar sig. Ska pyssla klart i barnens rum imorgon och det sista i vardagsrummet och vårt sovrum. 
Skulle så vilja ha hyllor i vardagsrummet som vi kunde ha alla våra böcker i, vore snyggt och fint. Det får bli nästa års projekt att fixa!Framkallade bilder från mitt instagram-konto förra året i september och sen dess har de mest legat på min hylla i sovrummet men fick ett ryck nu ikväll och pysslade ihop varsin tavla till barnen. Hittade två oöppnade ramar så det blev perfekt.Sen ville Freja byta ut en bild och göra en egen i en annan ram som vi inte använde....och Love med. Och ytteligare en! Freja gjorde med en till sen. Måste köpa fler likadan ramar eller i alla fall i samma färg. Nu tog korten nästan slut men det blev jätte fint och roligt att ha några kort att titta på. Med tanke på hur mycket vi fotar så är vi sämst på att framkalla bilder och hänga upp!
Men måste framkalla några fler från instagram, det fanns nästan inga alls på Saga då hon var så liten när jag framkallade dessa. Smidigt med instagram med för då slipper man välja mellan alla 20000 bilder utan har bara 1000 upplagda där varav alla inte behöver framkallas, haha.
Alla bilder där är bilder som betyder något extra, något speciellt minne och man vill dela med sig av.♥

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2015-12-13 07:26:21

jättefint

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela