SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

En innedag

Publicerad 2015-12-05 21:57:16 i Vardagen,Vi började dagen med lite barnarbete, hon var så duktig att hon städade bort trasan sen, haha.Tog kort på min älskade hylla i köket!Vi skickade en puss till en vän som behövde det, kärlek till henne! ♥Rensade Sagas tröjor, detta är det som får stanna. Det blir en del när det är kvar från när Love var liten, Freja med och sen  några nya till Saga. Färgskalan var rätt mörk och har alltid varit men alla tre har passat så bra i det och jag klarar inte av att klä de små i babyrosa/babyblått och fluffiga saker, haha.

 
Tog en kort kvällspromenad, slängde soporna och gick en sväng till. Det är galet varmt ute för att vara i december, 12 grader trots att klockan var efter sex på kvällen och det blåste varmt! 
Promenaden var nödvändig efter dagen, var tvungen att ut och andas lite. Har varit inne med barnen i flera dagar då Freja har haft feber i två dygn. Pigg men ändå inte, idag var även Love lite snorig och då Rickard har sovit har det inte varit sådär superkul att vara inne. Mitt tålamod var inte heller på topp, tur att det är en ny dag imorgon. Freja var feberfri ikväll så hoppas alla är pigga så vi kan gå ut en sväng imorgon!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2015-12-06 06:32:36

Håller tummarna att ingen har feber det är nästan 13 grader ute helt sjukt i början på december blåser visserligen men är ändå varmt

Svar: Väldigt varmt, galet!
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela