SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Gott nytt år!

Publicerad 2015-12-31 23:18:53 i


Gott nytt år alla därute, hoppas ni haft ett bra 2015 och att 2016 blir ännu bättre! 

Ska göra någon årskrönika imorgon om jag hinner! 
Nu sitter jag i soffan, alla barnen sover. Saga somnade vid sju, Love vid nio och Freja i soffan för en halvtimme sen. Lovade att väcka dom innan tolv! Rickard är på väg hem och om en halvtimme är det ett nytt år, känns lika lustigt varje år! 

//Johanna 

23 december

Publicerad 2015-12-28 22:35:27 i Vardagen,Dagen innan julafton var farmor här och firade lite jul, vi fick fina julklappar och barnen var så glada. ♥På eftermiddagen var vi ute och lekte i det fina vädret, hade glömt Frejas tunna regnkläder på dagis så gick dit och hämtade det. Smidigt när man bor typ tjugo meter ifrån, haha. 
Efter lekstunden ute så gick vi hem till Josefin och Elias en stund och lekte.Sen kom Sofie, Liw och Ellie hit och åt middag och efteråt tyckte jag och Sofie att det var en grymt bra ide att göra godis. Hon gjorde knäck och jag fudge. Det gick sådär... Typ asdåligt!Love var grymt taggad och gjorde ett eget mysbord. Taggad inför julafton!Skulle hälla upp skiten i en form sen. Det gick dåligt. Sjukt ogenomtänkt..Det blev hastigt i denna form istället. Och nä det blev uselt, stelnade inte det minsta och svalde en sked på julafton, hahaha!

 
Innan Love och Freja somnade ställde de fram varsin glas/mugg med oboy till tomten. Gullungar! ♥

//Johanna

Pepparkakshusrivning

Publicerad 2015-12-28 22:01:40 i Vardagen,


Haha älskar sista bilden, skeptiska och koncentrerade tjejer!
Vi kraschade pepperkakshuset igår, vet inte om jag hann visa bild på det? Men fint var det, ännu finare innan med bomull och tomtar runtomkring! 
Eller nja det var inte skitfint men florsocker is the shit. ;) 

Kollar på snuten i Hollywood på tal om popcorn, awesome film! Galet rolig! 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela