SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Syskonkärlek och närhet

Publicerad 2015-08-28 22:47:41 i Vardagen,När man är liten och hängig är det skönt att ha en storasyster som tar hand om en. ♥Saga var inte pigg imorse och tyvärr blev det värre allteftersom dagen gick, hon somnade tidigt och vaknade vid tolv igen och så fort något gick fel blev hon så ledsen. Satte på drömmarnas trädgård på youtube och då blev hon lite nöjdare, när hennes favoritleksak IggelPiggel (hon har en stor som låter som Love fick när han var liten) dök upp på skärmen blev hon så förvånad och pekade dhää och sen på leksaken och sen tillbaka igen, haha.
Freja satt också med och tittade, Love lekte Juressic Park i sitt rum. Han har varit hemma från skolan idag, hostade lite imorse och vi alla var allmänt trötta och småsnoriga så ja, han fick vara hemma!Jag vet att det är taskigt att lägga upp bilder när de är sjuka, snoriga och dana men HON ÄR JU SÅ SÖÖÖT. 
Hon har gått hela sommaren, i princip varje dag i svarta, mycket blått och grönt men fick ett infall att sätta på de rosa byxorna jag annars avskytt och vägrat ha på henne och så en tröja jag inte vet vart den kommer ifrån men åh, världens bästa hemmaochsjukkläder och hon är så söt att jag smäller av! 

 
Rickard var borta hela dagen och på eftermiddagen gick Love och Freja ut och lekte och sen följde med ett par kompisar hem så jag och Saga var själva i flera timmar. Så mysigt, då hon inte var pigg så ville hon ha massa närhet vilket passade mig perfekt. Har saknat det så nu när hon blivit större och aldrig sitter still. Vi satt i soffan nära, nära och sen somnade hon på min arm. Helt underbart mysigt! Tråkigt att hon är sjuk men åh vad jag älskar närheten. ♥

Hon blev piggare på kvällen efter sovstunden, massa mat och dricka! Tror alla tre barnen somnade 21någonting, jag med.. Haha. Somnade för andra kvällen i rad i Frejas säng, måste sluta lägga mig ner utan sitta upp! 

Hoppas på att hon är piggare imorgon, storasyskonen är det inget fel på. Freja var hängig i onsdags men är bra nu och Love blev pigg så fort han insåg att vi hade köpt ett nytt tvspel igår kväll.. Haha.

Nä det är väl dags att lägga sig, fick gå upp många gånger inatt till Saga då hon inte vill ligga i vår säng alls längre till min stora sorg och denna natt blir nog inte bättre. Min lilla älskling!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2015-08-29 05:43:35

inte roligt att vara sjuk hoppas ni fått sova gott i alla fall

Svar: Vi har sovit bra men inte lika många uppvak som jag trodde men hon sov i vår säng hela natten. :)
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela