SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Ryggsäcksshopping

Publicerad 2015-08-18 22:43:04 i Vardagen, ♥ Love ♥,

 


Igår var jag och Love själva nere på stan för att handla en ryggsäck till förskoleklass-starten som ÄR IMORGON = exalterad mamma. Haha!
Vi gick i några affären för att sen stanna på Sandys och äta frosen yoghurt, gött!Love valde chokladsmak och massa chokladtillbehör och inhalerade sin plus festisen, haha.Efter att ha gått i massa affärer tittade han på mig och sa att vi måste gå till spelaffären, hm blev lite förvånad övet att höra min sexåring säga samma sak som min sambo alltid säger men sure. Såhär glad blev han över att få gå in och kolla där, sötnos. ♥
Den här ryggsäcken från väskaffären blev det, finare i verkligheten!Har spanat på kläder från Lindex länge nu, helt galet vad snygga alla kläder från höstens kollektion är!!
Tröjan är till Love, ett par byxor åt Freja och de två åt höger till Saga!

 
 Var tvungen att fynda detta på KappAhl, till nästa sommar. Snygg rea! Sista setet och rätt storlek, ett måste att köpa, haha!

Vi hade några fina timmar, Love blev lite galen efter glassen och skuttade runt, lyssnade halvbra och var superflummig men charmig som få. Min älskade lilla, stora kille! ♥

//Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela