SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Midjeväska och öppna förskolan

Publicerad 2015-08-23 23:33:05 i


I fredags gick jag och tjejerna till öppna förskolan efter vi lämnade Love i skolan. Det ringer in 8,15 så även fast vi gick långsamt ner till Nico var vi ändå där innan det började kl 09. Sjukt att vi var där först, har definitivt aldrig hänt! Ogillar skarpt att man måste vara uppe och i skolan så tidigt, en halvtimme senare hade gjort stor skillnad! Fatta i vinter när man måste klä på alla en miljard plagg och sen släpa med tjejerna upp till skolan så tidigt när det är kolsvart ute, nä vill inte! 

Jaja nu var det inte det jag tänkte skriva utan att jag hade vår nya magväska för första gången. Fantastiskt nördigt och underbart, så smidigt! Hade något sagt till mig att jag skulle bära min 15månaders på ryggen och midjeväska hade jag garvat ihjäl mig! Haha 

Saga älskade öppna, hon stålande som en sol över den öppna ytan med massa leksaker och gick runt, runt tills det kom en massa andra människor. Så höll hon sig till mig och blängde mest på de andra, haha. 
Kul var det, i höst ska vi hänga massor på öppna och leka! I vår med, Saga ska börja på dagis till nästa höst ut jag enhälligt bestämt! Haha. 

//Johanna 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela