SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Massa favoriter i lekparken och vattenkrig

Publicerad 2015-08-18 22:53:05 i Vardagen,

 
Åh vi hade en sån himla bra förmiddag idag, vi hade bestämt lekdejt med Madde, Wilma och Viggo på Träffen och väl där så var våra kompisar Johanna med Elwira, Elwin, Ewelie och Ewen där med andra bekanta. Maria med Oliver och Vincent hängde med oss från gården upp och lekte och sen kom Daniel med Ebba och Alva som också bor på vår gård.
Freja, Elwin och Ebba går tillsammans och Elwira och Wilma. Saga, Alva, Viggo, Ewelie och Elias är alla födda -14 och ska förhoppningsvis gå på samma avdelning på dagis sen. Vore såå roligt!
Så jäkla roligt att spontanhänga med alla föräldrar och härliga barn en solig förmiddag, perfekt avslutning på sommarlovet!

Väl hemma blev det en sen lunch och sent sovandes för Saga, vi andra kraschade trötta i soffan men till slut tog vi oss upp och städade tillsammans i barnens rum. Jäkligt välbehövligt.. Nu är det hallen som ska fixas men det får bli imorgon!
Vi var ute och lekte en stund till med Sofie, Ellie och Liw innan middagen. De stora kidsen var ute en stund till sen innan in och duschdags. Rickard började tramsa och tog duschen och blötte ner mig och kriget var ett faktum.. Blött överallt blev det, barnen var så galet lyckliga och skrattade, skrek och tokade sig så mycket att det var ett under att de faktiskt somnade fort sen, haha.
Jag förlorade rätt stenhårt, mina byxor fanns det inte många torra fläckar på, haha.
Roligt, spontant och härligt. ♥

Nu är sommarlovet slut, imorgon bitti är det dags för vår förstfödde att gå till skolan.
Det känns så stort, en ny era har påbörjats. Jag är nu mamma till ett skolbarn, stort!!

//Johanna

Kommentarer

Postat av: farmor

Publicerad 2015-08-19 06:37:42

Hoppas att rickard också blev blöt

Svar: Ja då, lite iaf. Haha
Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela