SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Tankat energi

Publicerad 2014-09-30 23:26:43 i Vardagen,

Ny sjal, såå fin, mjuk och perfekt! 
Därinne ligger min systerson och växer på sig för att bli redo för att komma ut. ♥

Jag, Josefin och Saga har varit ute till pappa idag, ville inte åka först men är så glad att vi gjorde det. Det var helt tyst därute förutom djur och natur, solen strålade värmade och Saga sov sött i sjalen. Satte ute på en stol och bara njöt, tankade välebehövlig energi!

Blev förkyld nu ikväll bara sådär, har verkligen inte tid med det. Ska stanna hemma imorgon och försöka att inte bli mer förkyld, vill inte!

//Johanna

Konsten att skrämmas

Publicerad 2014-09-28 17:06:00 i Vardagen,

Tjoho, skrivit klart först inlämningsuppgiften i kursen jag läser. Skrev en sida igår kväll men har skrivit om allt idag så slutade med att det enda som blev kvar var första meningen där jag skrev vilken fråga jag diskuterar, haha.
Är nöjd men det kunde såklart bli bättre, det kan nog alltid bli bättre. Men skitsamma, godkänd blir jag nog!

Konstan att skrämmas - Skräcken i kulturen på 7,5 hp läser jag.
Kom in som reserv och shit så roligt det är! Får läsa och titta på de filmer jag älskar, vampyrer, skräck och monster. Fantastiskt! 

Verkar vara en väldigt tillåtande kurs och bra lärare, intressant är det och mer blir det senare. Helt distans via Mälardalens högskola är det. 
Ska börja läsa Frankenstein och Dracula nu inför nästa uppgift!

(Älskar förresten att ni kommentera men skriv gärna vem ni är, har ännu inte listat ut vem alla anonyma är som kommenterat, gillar inte att känna mig förvirrad, haha).

//Johanna

Personlig assistent

Publicerad 2014-09-25 21:56:19 i Vardagen,

 
En bild från förra sommaren, sista dagen på jobbet då innan semestern.

En av de stora saker jag skulle skriva förut var att jag börjat som timvikarie som personlig assistent.
Men utan att jag egentligen fattade hur det gick till så fick jag fast anställning där och börjar den 1 oktober. Märkligt värre, har vetat det i över en vecka nu men det har inte riktigt gått in. Knappt nu heller.
Jag sa till mig själv innan nu att jag skulle ta det lugnt och bara vara mammaledig nu.. HA HA. Det gick sådär.

Nytt jobb och har kommit in på en kurs på högskolan (som var den andra grejen men ska skriva mer om den sen). Så kombinerar mammaledigheten med jobbet som är på 80 % men sovande natt och dygn på helgerna så det är fånigt få dagar man jobbar mot vad jag är van vid med och så pluggar jag lite med. 
Men hinner ändå med alla mina mammalediga aktiviteter då det inte är vardagar, eller man börjar inte förrän 15, och jag mår bäst av att vara ifrån barnen lite och vara min egen så är detta perfekt!

Så grattis till mig och tack till Veronica som ringde på rätt tillfälle (satt på toaletten, som vanligt, haha) och som inte gav mig någon betänketid utan messade att du jobbar då, typ så. Haha! 

Det ska bli så himla roligt att testa något nytt, skönt att komma iväg hemifrån lite, gött att spara alla föräldrardagar och jävligt gött att tjäna bättre än jag gjorde innan men vara hemma betydligt mer! 
Det är liksom win, win och win.

Pusshej, leverpastej. Nu ska jag skriva skolarbete!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela