SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Provet

Publicerad 2014-10-25 23:36:59 i


Obligatorisk påentoalettpåcampus-bilden, fast den blev lite märkligt. Konstigt ljus eller något för mina läppar ser aningens missfärgade ut, haha. 

Högskoleprovet är avklarat, det är faktiskt jätte roligt och fick betydligt bättre än jag trodde! Har inte pluggat på något alls innan utan gjorde detta som ett förprov inför vårens prov. Men detta gick oväntat bra och var mycket lättare än jag förväntade mig! Alltid trevligt att se att man är lite smartare än man trodde, haha. Plugga på matte så lär det gå ännu värre i vår, heja mig! 
Fick dessutom chansen att umgås med två tjejer som jag inte sett på jätte länge, Emma och Karin, vi åt lunch ihop och sågs på rasten och efteråt. Jätte trevligt! 

Kom hem till sjukstugan igen sen, lilla Freja mår fortfarande dåligt och Saga är förkyld igen. När barnen somnat tittade jag på Dracula då jag ska skriva ett arbete om det imorgon men efter nattens brist på sömn med sjuka småtjejer så somnade jag.. Piggade på mig när Freja ropade och har hängt tvätt och diskat flaskor innan jag nu ska lägga mig i sängen. 
Ibland undrar jag var all energi kommer ifrån ändå, det måste vara min superkraft.. Haha. 

//Johanna 

Skit dag

Publicerad 2014-10-25 00:11:10 i

Vilken skit dag, det enda som gick bra var insättningen av spiralen och det var iof trevligt. Kändes inte ett skit varken under eller efter, alltid något. Intressant att man är en jävel på att slappna av i de mest märkliga lägen.. 

Läkarbesöket med Freja var hemskt och mitt krossade mammahjärta kommer nog aldrig läka ihop det igen även om Freja var glad och kvittrande när vi gick ut från vc och kom till cykeln.. Det var inte så farligt egentligen men barnen är i princip aldrig sjuka, har aldrig varit hos läkaren på det sättet så det är helt främmande att någon gör illa mitt barn även om det är med välmening. Hemskt var det och sen har Freja blivit sämre och sämre med sina koppor. Hon har så himla många nu, överallt. Dom börjar klia, hon hade feber förut och är inte alls pigg och så den onda tummen och penicillin som hon ska ha tre gånger om dagen som hon såklart inte vill. 

Saga är snorig och somnade jätte sent, Freja vaknade igen strax efter. Love har varit jätte rastlös och uttråkad idag vilket inte har varit så konstigt. 

Skit dag och imorgon ska jag skriva högskoleprovet, är verkligen inte peppad på det alls men det är bara att göra! Heja mig, typ. Haha. 

Vattkoppor

Publicerad 2014-10-23 23:20:00 i Vardagen,

 
Hittade påslakan på Jotex som heter SAGA, klart att vår Saga måste ha det! 
Det var kämpefint (herregud, för mycket norska på bb) så det får hon nog önska sig i födelsedagspresent så hon kan ha det när hon flyttar över till stora sängen under storasyrran.
Fanns fler grejer i SAGA-serien, så fina.

Vi är numera i karantän. Eller nja men Freja har vattkoppor så alla planer på öppna förskolan och sånt sket sig men men, sånt är livet! När jag hämtade henne igår hade dom just upptäckt att hon hade vattkoppor och nu i efterhand så sa hon igår morse att hon hade ont bak i nacken och det var ett märkligt såraktigt typ som sönderkliad mygbett men hade inte en tanke på att det var en koppa. Visste ändå att det gick på dagis då flera är hemma för det men det fanns inte en tanke på det. Men idag har det varit lugnt men det blir fler och fler koppor nu och hon har vaknat några gånger redan. 
Love och Saga lär också få det, hoppas det kommer ganska snart så det inte blir så jätte långdraget plus att vi har massa roliga saker inplanerade i början på november som kalas, dop och ännu mer kalas.

Imorgon ska vi till vc med Freja, blir en specialbehandlings entre då hon har vattkoppor men hon klämde tummen i dörren hos en kompis för 2,5 vecka sen och det är inte bra än. Infekterat och svullet så en läkare måste titta på det och fixa till det så det inte blir ännu värre. Vår bvc-tant är bäst så hon kom hem hit och kollade en snabbis på tummen idag och fixade en läkartid, hon bor på samma gård som oss så hon var ändå hemma på lunchen. Men ändå, hon är så bra på alla sätt och vis!
Det blödde inte så mycket när hon klämde sig så antagligen är det gammalt blod som ligger kvar för det blev bättre men nu har det rätt snabbt blivit mycket värre. 
Min stackars lilla tjej, hon kommer inte ta det så bra imorgon. Hoppas hon orkar gå ner dit, det är inte långt men för en sjuk treåring är det nog en evighet dit. 

Ska gå och sova nu, lär bli några uppvak inatt och jag ska iväg imorgon bitti och äntligen sätta i den där jävla spiralen. Har varit på väg flera gånger men av olika anledningar har det inte blivit av. Stoppar in skiten själv annars.. Haha nä men fan, hatar kondom och även om våra barn blir otroligt söta så vill jag inte ha fler!
Preventivmedel for the win.. Haha.

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela