SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Öppna, städa och besök

Publicerad 2014-06-30 23:48:49 i Vardagen,


Idag tog vi bussen ner till öppna, det såg ut att bli så trist väder så hade ingen lust att gå.
Väl där mötte vi upp Malin med söta Wegas och vår andra familj Sophia, Tomas med kids. Efter två¨timmars lek, fika och sång var det dags att packa ihop oss och gå hemåt.
Vi gick hem trots att det duggade lite, var tvungen att gå förbi affären och det var väldigt skönt ute. Men kyligt för vi hade ändå fleecetröjor på oss, märklig brist på sommar!

Kände mig cool som gick med en bebis på magen, ryggsäck med varor på ryggen och en unge i båda händerna. Värsta kick-as mama liksom, hihi. 
Finaste ungarna i världen är det dessutom och jag är så stolt över dom och över mig själv som har gjort dom, uppfostrat dom och jag älskar dom så otroligt mycket! ♥

Vi gick hem och städade, eller jag städade, Saga sov vidare i sjalen och dom stora roade sig själva med allt utom att städa, haha. Rickard slutade 16 så när han kom hem åt vi och sen kom Emil och Isabelle och hälsade på. Jätte roligt och dom hade med sig marängsvisch, så sjukt gott och jag gick upp minst tio kilo av att bara titta på allt i tallriken.. Haha.

Borde som vanligt lagt mig för flera timmar sen men nä, så blev det inte. Vet inte ritkigt vad som höll mig uppe nu men antagligen var det oviktigt, haha.
Men nu är det sovdags!

//Johanna

Finaste Saga

Publicerad 2014-06-29 22:31:23 i ♥ Saga ♥,


Min lilla bebis har den senaste veckan blivit stor, hon följer med blicken, hon ler massor så fort hon är vaken, det börjar komma ljud, hon sover inte hela tiden utan är vaken mer och mer och är då nöjd och glad. 
Sover gör hon fortfarande väldigt mycket, äter 120 ml när hon äter men det är inte alltid hon äter upp allt och det sker mellan 3-6 timmar mellanrum beroende på hur mycket hon sover. Vissa dagar äter hon riktigt lite då hon mest sover men när man sover gör man inte heller av med lika mycket energi så är inte så konstigt!

Sover gör hon helst nära, nära. Hon sover hudmothud (eller hudmotbody om man ska vara korrekt) på nätterna hos oss och på dagarna sover hon också nära eller i ingosad i vagnen. 

De senaste dagarna har hon uppskattad att sitta i babysittern själv och imorse satt hon själv och kikade på oss medan vi åt frukost helt nöjd, första gången! Hon sov även en stund nu ikväll i sin säng i nästan en timme utan att vakna och vara ledsen, väldigt ovanligt det med. Man brukar inte kunna lägga ifrån sig henne.
Min lilla tjej som älskar att vara nära, det hoppas jag hon gör länge till för även om det ibland är grymt påfrestande så är det för det mesta otroligt mysigt och hon kommer inte vara bebis föralltid, bäst att passa på att mysa så länge som möjligt! ♥

Sju hela veckor är hon idag, hon och Vilhelm.♥
Sju veckors liten tjej och åh herregud så mycket jag älskar henne, bästa, bästa Saga! 

//Johanna

Bättre dag

Publicerad 2014-06-28 23:05:30 i Vardagen,Idag har det varit en bra dag! Rickard har jobbat delad tur så han var bara hemma några timmar mitt på dagen. Morgonen var lite kaotisk ett tag men det ordnade upp sig, vi åt frukost och tittade sen på Frost. Mysigaste filmen!

Vi var på kalas på eftermiddagen, Saga hängde i sjalen och sov hela tiden och det fortsatte hon med när vi kom hem så hann laga mat, äta och dona lite innan hon vaknade. Bilderna längst upp är efter hon ätit.Hade aldrig överlevt utan sjalen, Saga sover hur bra som helst i den och jag älskar den. Längtar så tills den dagen vi kan investera i en ny, är med i en grupp på fb som heter bärsjalar och åh så otroligt fina sjalar och bärselar det finns. En ny bärsele måste vi i införskaffa snart då Rickard inte vill sjala och jag vägrar låta honom använda den oergonomiska babybjörnen.

Nä ska väl lägga mig, hänga tvätt och diska nappflaskor först!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela