SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Flyttat!

Publicerad 2014-07-29 13:58:10 i Vardagen,Igår flyttade vi alla våra saker tre trappor ner, över gården och tre trappor upp igen. Numera bor vi i en fyra, dom stora barnen har varit rum och vi har två toaletter vilket är guld! Haha.

Har packat, städat och svettas ihjäl senaste veckan. Vi bytte med en kille, fort gick det och årets varmaste vecka plus att Freja fyllde år och hade dubbla kalas. Tur att man är en kvällsmänniska även om man börjar bli bra jävla sliten!

Har lite kvar att göra som att flytta nästan allt i källaren och sjukt mycket att packa upp men fan så bra det blir sen, så sjukt jävla jätte bra! Me so happy!

Och när man flyttar får man dricka mjölk ut fyra olika glas på morgonen när man de är de första man hittar, hihi.

Kalas

Publicerad 2014-07-25 00:18:59 i Vardagen,Freja har haft kalas i två dagar nu, igår i stugan där mamma, Maj-Britt, Josefin och Chrille var och idag för kompisarna. Har fler bilder i systemkamera men har inte haft tid att fixa det.

Saga var väldigt nöjd över att få vara hos Maria, Emilia var mest nyfiken.💗
Saga har inte tyckt om värmen alls och har varit väldigt ledsen och sovit dåligt i flera dagar. På kvällen är det bättre så nu har hon sovit i vår säng själv i 2,5 timme!

Jag är slut som människa och ska gå och lägga mig nu!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela