SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Stencoola morsor

Publicerad 2014-08-30 23:33:00 i Vardagen,


Vissa personer betyder mer än andra och Sophia är en sån person. 
"Cant live with her, cant live without her". Exakt så. ♥

Våra små bebisar är födda på samma dag, tillbringat sina första dygn utanför magarna tillsammans, hängt på stan, i lekparker och gjort allt möjligt ihop och nu senast plaskat runt i en pool och babysimmat ihop.
Eftersom jag och Sophia är stencoola morsor så sjalade vi våra bebisar och körde på ryggsäck med packningen. Synd bara att jag ser allmänt skitnödig ut på bilden med armarna hängande rakt ner men vafan, posa är icke min grej! Haha.
(Bilden är högst oärligt stulen från Sophias instagram).

Saga och Vilhelm, våra små superkids. ♥

//Johanna

Gosar in

Publicerad 2014-08-30 19:07:14 i Vardagen,Har sovit med denna sjal under madrassen i över en vecka och det funkade! Den är redan betydligt mjukare och skönare att ha att göra med, lycka!

Ska fortsätta sova på den och framförallt använda den! (Saga har det bekvämare än det ser ut, hon sover som en stock).

Kanintekommapåenrubriknärbebisenskriker

Publicerad 2014-08-29 23:06:37 i Vardagen,

 
Hejochhå vilken lång dag, Rickard åkte och tränade på förmiddagen så jag tog med mig barnen ner på stan. Dom har varit på dagis i fyra dagar och nu när de var lediga mindes jag plötsligt varför sommaren varit aningens jobbig. Det ska tjafsas, bråkas, kräkas (minsta varianten av barn), byras kläder, skrikas i trappen och allt har en jävla evighet. Men vi kom dit vi ska, alltid något.

Efter en sväng på stan åt vi lunch på Vipsen, gött! Vi vandrade sen vidare till Busiz och spenderade tre timmar där, barnen var helt slut sen och vi vuxna med.. Saga sov hela tiden, snacka om att sova bäst när det låter konstant, hahaha.
På vägen hem så bar jag henne, var tvungen att fota då jag blev så sjukt nöjd med knytningen. Kändes superbra i axklarna och Saga var skitnöjd, en perfekt varavaken-knytning!
Har gogglat fram flera sidor med knytningar så ska öva tänkte jag, har en lång sjua som man kan göra i princip alla knytningar med. Den ligger just nu under min madrass och gosar till sig, blir lite mjukar alltså, normalt värre.. Haha!

Den lilla bebisen är vaken nu med, varför sova när man kan vara vaken..Hon sov gott i min famn men vaknade när jag tänkte lägga ifrån mig henne och började le som en tok direkt, tur att hon är så himla söt! Rickard är inte hemma så ska gå och lägga oss nu, får nog vänta till nästa reklampaus för vill se klart filmen som går på femman, taking lives eller vad den nu hette. Angelina Jolie spelar huvudrollen iaf!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela