SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Dagen började dåligt men slutade bra!

Publicerad 2014-04-30 23:50:52 i Vardagen,Ett preggo på språng, vecka 36+1.


Magen innan jag var på språng! Lite lustigt att den ser stor ut utan kläder men liten med, kläder lurar än!


På morgonen känns magen jätte liten, denna är tagen igår! Hon måste ligga långt ner eller kura ihop sig därinne men när jag ligger ner är magen inte så kaxig! Måste leta upp bilder och fått från de förra graviditeterna och jämföra, hade sf-mått 31 förra veckan vilket enligt kurvan ligger under normala men det säger egentligen inte ett skit.

Tillbringade fm i sängen med tens-apparaten då jag hade gräsligt ont i ryggen. Ryckte upp mig precis i tid för att åka iväg till kuratorn. När jag skulle hem därifrån och väntade på bussen ringde mamma som åkte förbi och sa att jag inte skulle gå på så åkte med henne. Hängde med och skulle handla när min moster och morbror ringde och var i närheten (de bor i jagvetmycketvälmenminnsintejustnu, nära gamleby? Hm ger upp, ligger i Småland tror jag. Eller fan, har ingen aning men vet hur det ser ut, haha). Hursomhelst så fikade vi på city gross och det var jätte roligt att träffa dom!

Träffade min Emilie på Rusta sen, vi pratar hela tiden men har inte setts på väldigt länge. Min fina, höggravida vän! Tänk att två av mina bästa vänner ska ha bebis nu i maj dom med, maj är vår månad och den börjar om tio minuter! Lycka! <3

En liten smörgåstårta

Publicerad 2014-04-29 22:17:57 i Vardagen,


Lämnade barnen på dagis imorse och gick sen till Maria och Emilia, har inte träffat dom på jätte länge så det var så roligt! Maria fyllde i torsdags men kunde inte komma på hennes kalas så hon gjorde en egen liten smörgåstårta till mig. Så fint och så god! ♥
Emilia har blivit så stor, snart åtta månader. Hon kom mitt emellan dagarna jag testade positivt med lillasyster i magen! 
Maria och Robban ska gifta sig i sommar så fick tjuvkika på ringen, klänningen och lite annat smått och gott, hihi. Det kommer bli så fint och känner att jag kommer gråta floder är min äldsta vän står därframme och säger JA. ♥

Hade förvärkar igår kväll, första gången någonsin på det sättet. Har haft/har en hel del sammandragningar de senaste veckorna och mest på kvällarna, har varken haft sammandragningar eller förvärkar förr så känns lite ovant. Igår gjorde det ont bak i ryggen, längre upp än foglossningssmärtan och på ett sätt mer likt värkar. Så svårt att förklara med var liksom ett band som gjorde ont, inte jätte farligt utan mer obehagligt ont och som en påminnelse om vad som komma skall. 
Kändes hellustigt och blev lite chockad tror jag, insåg att jag snart ska föda barn på riktigt. När barnen lagt sig så somnade jag i soffan vid 20 tiden, Rickard väckte mig 1,5 timme senare så gick upp och gjorde mig iordning och la mig i sängen sen. Sov till strax innan sju imorse utan att direkt vakna, kan inte minnas när jag sov så länge senast! 
Men det börjar nog bli dags att på riktigt börja packa väskan och göra sig klar så man slipper göra allt när det väl sätter fart på riktigt. Även om det är nästan fyra veckor kvar så vet man aldrig och tiden går så jäkla fort. 

Nä ska lägga mig nu, känner fortfarande av ryggen på ett sätt som inte känns helt normalt. 

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela