SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Hohoo

Publicerad 2013-10-31 21:40:46 i Vardagen,


Var hos mamma i helgen och fick en massa gamla bilder då, denna är från sommaren -07 när jag, mamma, lillasyster som är med på bilden och storasyster med familj var iväg till Skara Sommarland och Ullared.
Jag ler typ inte på en enda bild, sur 19åring som var tvungen att lämna sin stora kärlek hemma. Vi hade redan bokat denna resa innan jag och Rickard träffades så han fick vara kvar hemma. Som sagt, sur tjej! Haha.

Annars så går dagarna, är numera en sur 26åring. Haha! Nä inte riktigt men de senaste dagarna har väl inte varit party. Jag är trött och slut som artist och Freja är en inte så jätte rolig 2åring som med jämna mellanrum blir en totalt förändrad, galen unge som skriker helt hysteriskt. Rickard bar henne utan ytterkläder skrikande utan anledning till dagis imorse, jag bar hem henne lika hysterisk även det utan anledning. Roligt roligt.

Äsch det blir la bättre! 

//Johanna

Trollkarlen Love

Publicerad 2013-10-27 22:55:51 i Vardagen,


Idag har vi varit hos mamma, Love gick dit som den stora trollkarl som han är. Han trollade det mesta på vägen hit, pratandes konstant. Hahaha. Freja somnade i vagnen, så ovanligt att det är värt att dokumentera, fröken EnvisSomEnRödGrisOchDeSoverFanemigInteMiddagHemmaFastDeBehöver. 
Vi fick galet god mat, potatis och morötter i ugn, fläskfile och beasås. Så goooott! Ananaspaj till efterrätt. Farligt gott det med! När vi tänkte gå hem så dök Jessica och Moa upp så vi blev kvar bra länge till och gick hem i mörkret. Funderade en stund på varför det var så mörkt innan jag kom på att vi ställde om klockorna så det är mörkare på kvällen nu. Dumheter det där!

Har beställt de första julklapparna nu, känns gött! Från lekmer.se blev det, tre till Love, en till Freja och några till kids omkring oss. Som min högst saknade guddotter. ♥
Fast hade redan köpt några innan till några runtomkring plus flera till barnens paketkalender så det vore skit om jag inte skulle vara klar i tid i år! 

//Johanna

Ungdomsidolen

Publicerad 2013-10-24 23:05:33 i Vardagen,Det är underworld - evolution på tv och trots att jag borde lägga mig kan jag inte låta bli. Har skrivit det förr men gör det igen, Kate Beckinsale var min stora ungdomsidol och jag ville verkligen växa upp och se ut som hon gör i Underworld eller Van Helsing. 
Så. Fucking. Coolt. 
Får se om jag kan se ut nästan så en vacker dag, får ligga i hårdträning. Haha. Måste bli innan jag blir 30 iaf så fyra år kvar! Piece of kaka! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela