SilverDraken

Livet som mamma till Love, Freja och Saga, sambo till Rickard.

Underbar kväll

Publicerad 2013-05-31 23:30:06 i Vardagen,


Jag och barnen gick ut efter middagen, barnen hade med sig sina dockvagnar. Loves docka heter Arvid Bebis. Arvid efter bästa kompisens lillebror och han är nog med att efternamnet är Bebis, haha. Han hade med sig Arvid överallt så han fick testa på. Arvid fick sitta i hans knä medan han gungade och han höll i honom ordentligt så att han inte ramlade av och var tvungen att åka ambulans.. 

Hade köpt lite godis tills ikväll, lite extramys då jag jobbar imorgon kväll så det hade vi med ut. Satt i sandlådan barfota, i kortärmad och njöt i solen medan vi lekte och åt godis.
Hur perfekt som helst, bästa kvällen på väldigt, väldigt länge!

Vi var ute i 2,5 timme innan det blev dags att dra sig inåt, sommarkvällar är nog en av mina topp10 på listan för härliga saker. Det är varmt, lugnt och en speciell känsla som är svår att förklara. Både jag och barnen hade en underbar kväll, det är en sak som är säker!
Vi avslutade med att hoppa från sandlådekanten, om och om igen. Jag hade hoppat med dom typ 100 gånger innan jag gav upp och fotade dom istället, hahah.

Kidsen somnade sent och efteråt så gav jag mig ut på en springtur. Alltid lika skönt att få springa av sig, gick lättsomenplätt i början och tunga ben som plötsligt kom ihåg att dom tränat igår kväll och därför var slut mot slutet. Men det gick skapligt ändå och avslutade hemma med plank-tabata med 8*20 sek. 
Klockan rusar på och är ju jätte mycket men ska snabbduscha innan sängen hägrar, på återskrivande imorgon!

(Om någonting ser konstigt ut eller det är upprepning av ord är det för att jag lyssnat på musik medan jag skrivit. Kan inte göra det samtidigt för tappar koncentrationen men orkar inte stänga av.. Haha).

//Johanna

Sista maj

Publicerad 2013-05-31 21:08:45 i Vardagen,På förmiddagen gick jag och barnen till Josefin och Chrille, gick förbi affären och köpte frukt och glass. Man måste bara älska fruktsallad, så gott!
Röjde i Josefins garderob och hittade en t-shirt jag bara älskar, lämnade kvar klänningen jag hade på mig, haha.

Hur varmt och skönt som helst idag, underbart! 
Lämnade barnen hemma och åkte med mamma på en shopping-runda, ska visa fynden jag hittade på InterSports jätte rea. Och storhandling på Willys blev det. Kom hem till en familj i soffan, både barnen hade sovit middag och det sent så ska lägga dom nu.. Sent men vafan, det är sommar och ledigt imorgon!

//Johanna

Lofsans hemmaträning

Publicerad 2013-05-30 22:46:11 i Träning och vikt,

 


Läser Lofsans blogg och idag hade hon lagt ut ett hemmaträningspass som jag bara var tvungen att testa. Tittade igenom hennes video först där hon går igenom hur övningarna går till.Skrev upp övningarna på tavlan för att komma ihåg, smart av mig för en gångs skull. Haha.
Dålig bild, skrev med en svag penna plus dåligt ljus i rummet.


Svettig, slut på ett gött sett i kroppen och känner mig klen nu. Haha. 
Omvända burpees var lätt roligast och den sista övningen som var armgång mot soffan var totalt omöjlig. Är så svag i armarna men är jäkligt stark i benen och klarar benövningarna lätt. Har fått en grym styrka i benen på senare tid mot vad jag har haft, känns häftigt att jag numera känner hur musklerna i benen jobbar, att cykla på tyngsta växeln inte är några problem och att bära barn+packning i trapporna hemma är lätt som en plätt benmässigt. Häftigt som sagt! 
Måste jobba på med armarna bara, min svaga del.

Nu blir det en skön dusch och sen sova, ny dag imorgon!
Ska försöka storhandla imorgon, får lura någon. Ska surfa vidare på klänningar också, ska på ett väldigt viktigt bröllop i sommar och måste då ha den perfekta klänningen. Den som söker ska finna.. Eller nåt. Haha!
Men har ni något tips så hojta gärna till!

//Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela